2777
2789
عنوان

کمک.قطع شدن پریود بعد از عکس رنگی رحم

10864 بازدید | 62 پست

سلام من روزی ک پریودم قطع شد فرداش رفتم عکس رنگی رحم متاسفانه خیلی اذیتم کردن دستیار دکتر نتونست بعد خود دکترم یبار دیگه اومد انجام داد ...پنج روز بعد از عکس رنگی رحم تا ده روز خونریزی شدید مثل پریود داشتم ولی الان اینماه ک یکماه بعد از عکس رنگی رحم میشه اصلا پریود نشدم ...کسی هست بعد از عکس رنگی رحم پریود تشده باشه؟با اینکه دوفاستون هم مصرف کردم نشد که نشد 

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

شاید حامله ای😐

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حامله ای😐

نه خیلییییی بیبی چک زدم همش یدونه خط میوفته الان یازده روز از موعد پریودم گذشته

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
نه خیلییییی بیبی چک زدم همش یدونه خط میوفته الان یازده روز از موعد پریودم گذشته

نمیدونم عزیزم من سر در نمیارم 

میتونی یبار دیگه تاپیک بزنی شاید یکی بیاد

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
نمیدونم عزیزم من سر در نمیارم  میتونی یبار دیگه تاپیک بزنی شاید یکی بیاد

من هر بار نی نی سایت تاپیک میزنم انگار هیچکسی نیست 

من هر بار نی نی سایت تاپیک میزنم انگار هیچکسی نیست 

منم همینطور بخدا

ولی در مورد پریود بگم منم الان نزدیک سه ماهه نشدم 🥺

حامله هم نیستم دکترم گفت باید وایستی تا پریودت بیاد

عزیزم بیبی چک بزن شاید حامله ای 

دکترم گفت یعد عکس خیلی درصد حاملگی بالاست 

منم این ماه رفتم ولی اصلا خونریزی نداشتم ، دوروز دیگه موعدمه

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
عزیزم بیبی چک بزن شاید حامله ای  دکترم گفت یعد عکس خیلی درصد حاملگی بالاست  منم این ماه ...

الان یازده روز از موعد پری گذشته بیبی زدم بازم منفی بود

عزیزم بیبی چک بزن شاید حامله ای  دکترم گفت یعد عکس خیلی درصد حاملگی بالاست  منم این ماه ...

اخه من اول دستیار دکتر اومد دوبار زد نتونست عکس بگیره رفت دکتر اورد دکتره هم دوبار انجام داد تا شد بیچارم کردن برای همین بعد از پنج روز خونرززی خیلییی شدید داشتم

منم همینطور بخدا ولی در مورد پریود بگم منم الان نزدیک سه ماهه نشدم 🥺 حامله هم نیستم دکترم گفت بای ...

د اخه دوفاستون خوردم و نیومده

الان یازده روز از موعد پری گذشته بیبی زدم بازم منفی بود

تنبلی نداری ؟ شاید بخاطر تنبلیه 

بزار چند روز دیگه بگذره اگر پریود نشدی برو آزمایش و سونو اونا دقیقه 

گرفتگی داشتی که خونریزی کردی؟ منم همین ماه رفتم ولی هیچی خون و لک ندیدم 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
اخه من اول دستیار دکتر اومد دوبار زد نتونست عکس بگیره رفت دکتر اورد دکتره هم دوبار انجام داد تا شد ب ...

چراااا 

من همون لحظه که دهانه رو میخواس پیدا کنه و فیکسش کنه دردم گرفت و بعدش همون لحظه تزریق بعد اوکی بودم 

بهمم گفت سالمن رحم و لوله هات 

البته قبل آمپول شل کننده و بی حسی برام تزریق کرد و ی ربع بعد گفت بیا عکستو بگیرم 

تنبلی نداری ؟ شاید بخاطر تنبلیه  بزار چند روز دیگه بگذره اگر پریود نشدی برو آزمایش و سونو اونا ...

نه گرفتگی نداشت خودشون گفتن نداشته اما الان بعد از عکس رنگی عفونت رحم گرفتم ترشحات دارم ...ب دکترم گفتم خونریزی دارم گفت عادیه ...خیلی اذیتم کردن تا گرفتن دستگاهشون نشون نمیداد