سلام من روزی ک پریودم قطع شد فرداش رفتم عکس رنگی رحم متاسفانه خیلی اذیتم کردن دستیار دکتر نتونست بعد خود دکترم یبار دیگه اومد انجام داد ...پنج روز بعد از عکس رنگی رحم تا ده روز خونریزی شدید مثل پریود داشتم ولی الان اینماه ک یکماه بعد از عکس رنگی رحم میشه اصلا پریود نشدم ...کسی هست بعد از عکس رنگی رحم پریود تشده باشه؟با اینکه دوفاستون هم مصرف کردم نشد که نشد
در انتظار نی نی خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم بیبی چک بزن شاید حامله ای دکترم گفت یعد عکس خیلی درصد حاملگی بالاست منم این ماه ...
اخه من اول دستیار دکتر اومد دوبار زد نتونست عکس بگیره رفت دکتر اورد دکتره هم دوبار انجام داد تا شد بیچارم کردن برای همین بعد از پنج روز خونرززی خیلییی شدید داشتم
در انتظار نی نی خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین