نمیدونم چی بگم عزیزم.ولی من خودم شخصا برادرامو بیشتر از هرچیزی تو دنیا دوسدارم حتی از پدر مادرم بیشت ...
مفهوم عشق واقعی رو درک نکردید.نمیخوام بهتون بی احترامی کنم ولی تمام کارهای شما رو یه کارگر هم میتونست بکنه.شما اگه کاری کردید که دمتون گرم بخاطر خدا بکنید خدا فقط میتونه ما رو راضی کنه .منم خودم یه خواهرم ولی به برادرم حق نمیدم همچین رفتاری بکنه باید زنش رو بیشتر دوست داشته باشه.باید دختر مردم رو که دستش امانته خوشبخت کنه.این عشق حقیقی یه خواهر به برادرش هست.بقیه اش همه خودخواهی و پر توقعی هست.
مرگ اولاد روبا چی مقایسه میکنی؟ نشنیدی میگن خدایا ما رو با داغ فرزند امتحان نکن؟ هزار تا بچه د ...
من جایگاه انتخاب نکردم،،و گفتمم رفتار همسرش درست نیس و اولویت زنه چون زن یه عمر پاسوزادم میمونه،،،،حالا اون خانم خودش میدونه و شوهرش نیازی نیس منو شما بحث کنیم،،، زندگی بقیه ب ما چه
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
سوال مسخره آیه هرچند منم تو نادانی. پرسیدم از شوهرم اما شوهرم میگه هرکس جای خودش که واقعا جمله ی درستیه حتی بین همسر و مادر هم نمیشه گفت کیو آدم بيشتر میخواد.
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
ابجیش هی با ابرو اشاره میکرد سمتم ک شوهرم منو انتخاب کنه بعد ک اونو انتخاب کرد باز با ابرو ...
شوهرت جوگیر. شده است عزیزم 😂😂تورو دوست داره والا
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖 دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍 تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲ وزن شروع۱۰۷😭 هدف اول ۱۰۰🔓☺ هدف دوم۹۵🔓☺ هدف سوم۹۰🔓☺ هدف چهارم۸۵ 🔒😕 هدف پنجم۸۰🔒😕 هدف آخر ۷۵🔒😕 💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎 خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
آقا هستم🙋 🔵💲💙 بجای ایراد گرفتن از دیگران به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست 😑در جمع همیشه خاموش باش تا ذهن تقویت شود کاربر سال 85
چه ربطی به مجردی داره؟؟ ن مغرور نیستم برای خودم ارزش قائلم استارتر میگه بخاطرش قید خانوادش و زده و ...
یجوری میگی ضایعه انگار غریبه رو گفته
خب خواهرشه دیگه،حالا اون یه اشتباهی کرده
تو زندگی انقد از اینجور مسایل پیش میاد ک،ولی گذر زمان همه چی رو ثابت میکنه،برن خونه زندگیشون بخدا ماهی سالی یبار هم ب خواهرش سر نمیزنه چ برسه دوس داشتن