2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اوناییکه دارن دلداری میدن رو داشته باشین

شبیه معلم پرورشیا حرف میزنن درجهت تحکیم بنیان خانواده

این مرد اگر اخلاق و خانواده سرش میشد لا اقل توخلوتشون دل زنشو بدست میاورد یکم دلجویی میکرد

نه که روشو بکنه اونور وبخوابه

ببخشید دیگه رک میگم

مرد اگه زنو دوس داشته باشه میتونه با عملش ب همه بفهمونه،مثل شوهر اسی ک یازده ساله مثل پسرای دیگه بخا ...

بهرحال نباید توی جمع ضایع‌ش میکرد خیلی کار بدی کرد اسی حق داره ناراحت بشه

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

حالا این وسط یه چیزی بگم .بدون منظورمیگما فقط یادم افتاد گفتم بگم😁پسر عمم یک سال بود که عقد کرده بودن.بعد تو جمع بودیم همه بودن.بعد یکی از پسر عمم پرسید زنتو بیشتر دوسداری یا مادرتو پسر عمم نه گذاشت نه برداشت گفت معلومه زنمو.در حالی که ما شاخ دراورده بودیم و فکر میکردیم الان عمم ناراحت میشه دیدیم از تهه دل خندید و گفت قربون پسره عاقلم برم.معلومه که باید زنتو بیشتر دوسداشته باشی چون اونه که واست میمونه😐😐😐😐ماهم تو افق محو شدیم😂😂😂از این همه عقل و شعور و درک و وجدان و انصاف

کاربر خانم هستم.

حالا این وسط یه چیزی بگم .بدون منظورمیگما فقط یادم افتاد گفتم بگم😁پسر عمم یک سال بود که عقد کرده بو ...

شوهر ایده ااال

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
داشتم زیر پتو گریه میکردم ک  اینو گفت

خب خواهرش تو جمع شما تنها بوده میخواسته خواهرش حس غریبی و تنهایی نکنه یه لحظه اینطوری فکر کرده و جواب داده مگه همه آدمها جوابهاشون صد در صد از روی تفکره و بعدش پشیمون نمیشن!اینقدر زندگی رو سخت نگیر و نه خودت رو بخاطر انتخابت سرزنش کن چون عشق بوده و....نه بخاطر این داستان اذیت کن انشالله که خوشبخت باشی و همونطوری باشه طرفت که تصور میکردی 

ندارم

ولی خدااایش خیلی حرصم گرفتااااا تصور میکنم شوهرمهههه🤨ای خداااااااااااا

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
قمه هلیا دست کسی نیست،تو شلوار یکیه🤣🤣😅😅😅🤣🤣🤣🤣😂

این قمه توشلوار چطوری پاره ش نکرد؟😐

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️