2777
2789
عنوان

این وسایل زیاده که داماد بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 176 پست
خب ببین ایته کنسول که همون اینه شمعدان هست و جز سرویس چوب زیر تلوزیونی هم مه برای تلوزیونی لازمه جاک ...

ناراحت نمیشی بگم دیگه چی موند😅

خوشبخت باشین الهی 💚

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ابتدای خلقت یخچال و لباسشویی با عروس بوده.چرا میخوای داماد بخره؟؟طرف ما داماد فقط یه فرش و تی وی ...

نه اتفاقا طرف ها همیشهههه یخچال و لباسشویی با داماده 

من اظافه فقط سرویس چوب کامل بود که گفتم بخره

ما عربا که صفر تا صد جهاز رو خود پسر میخره علاوه بر خونه و ماشین. دختر هیچ با خودش نمیبره فقط دعای پ ...

درستش هم همینه دم شما گرم

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

سرویس چوب اره خب گرونه ولی مبل راحتی انتخاب میکنم خیلی گرونه نشه

اشتباه 

اگرداری به گردنش میندازی درست حسابی بخر 

مگرنه خودت بخر سبک بخر 

خیلی اشتباه این روش 

دو روز دیگ میگن همرو ماخریدیم‌

نمیکن ارزون خریدن

از ابتدای خلقت یخچال و لباسشویی با عروس بوده.چرا میخوای داماد بخره؟؟طرف ما داماد فقط یه فرش و تی وی ...

سمت ما یخچال تلویریون لباسشویی کمد و فرش با داماده بعضیا بیشتر هم میگیرن ولی درعوض مهریه ما سکه نیست تقریبا مال 90 درصد دخترا مثل همه طلا هم زیاد نمیخرن 

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
سرویس چوب کااااااامل خودش هزار تیکس

اخه ببین اینه کنسول که همون اینه شمعدون که همیشه با داماده 

زیر تلوزیون هم که با تلوزیون باید تهیه شه جاکفشی ست هم میخرن باهاش دیگه 

مبل و تخته که با هم سنگینه