2777
2789
عنوان

مامان کلاس اولی ها

62 بازدید | 14 پست

سلام

میشه راهنمایی کنین معلم پسرم گفته کارت ترکیب درست کنیم تا الان هم نشانه آا وأ َ و ب و د یادشون داده من اینجوری درست کردم تا حالا اینکارو نکردم نمیدونم الان درست انجام دادم یا نه

نشانه هایی که وسط هم میان زیادی اول یا اخر کارت نذاشتم؟؟؟اخه اگه بخوام هرنشانه رو هم اول بزارم هم اخر هم وسط که تعداد کارتا زیاد میشه گفتم شاید این مدلی نیست

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید روی هر کارت یه نشانه بنویسی فقطکه کنار هم بزاریشون

اخه معلم تو گروه نوشته یجوری درست کنین بچه ها کنارشون با وایت برد بنویسن پاک کنن

اخه معلم تو گروه نوشته یجوری درست کنین بچه ها کنارشون با وایت برد بنویسن پاک کنن

نمیدونم والا

ما تابلو آموزشی خریدیم 

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بچه ها کسی اطلاع نداره درسته یا غلط؟

کارت با دا بع و دع کافی بود ع منظور /هست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمیدونم والاما تابلو آموزشی خریدیم

اونو منم خریدم یکی هم گرفتم بزنم به دیوار اتاقش منتها واسه سرکلاس گفته اینم درست کنیم🥲

اونو منم خریدم یکی هم گرفتم بزنم به دیوار اتاقش منتها واسه سرکلاس گفته اینم درست کنیم🥲

اها درسته

خسته نباشی عزیزم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیزم این کارت ها رو بده خود بچت بنویسه خیلی ذوق میکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم این کارت ها رو بده خود بچت بنویسه خیلی ذوق میکنن

😍راست میگیا کاش از اول همینکارو میکردم باشه دوباره درست میکنم

😍راست میگیا کاش از اول همینکارو میکردم باشه دوباره درست میکنم

من پارسال میدادم خودشو بنویسن

دوقلو بودن