2777
2789
عنوان

چرا منشی دکترا اینقدر عقده این اخه

386 بازدید | 31 پست

یعنی زورشون میاد جواب ادمو بدن مثل سگ رفتار میکنن البته معدود منشیایم هستن که خوش برخوردن...ولی من تو شهر کوچیکیم دوتا دکترش که یکم بنامن منشیاشون مثل سگ رفتار میکنن البته دور از جون سگ...چند وقت پیش خونریزی داشتم بار دارم حال خودم خراب دوساعت وایسادم جلومنسی تلفنش قط کنه بعد بش میگم حالم خرابه یه نوبت میخام با حالت خیلی تهاجمی نوبت برا سه ماه دیگه هست گفتم من باردارم خونریزی دارم حالم بده ترو خدا یه نوبت اورژانسی بهم بدین جلو همه داد میزنه نوبت نداریم نمیفهمی برو جای دیگه چون منم شهر غریبم و لحجم با خودشون فرق میکرد حس کردم اینقد بد رفتار کرد بعد دیگه با شوهرم همون روز راه افتادیم رفتیم اصفهان شهر خودمون نوبت گرفتم پیش بهترین دکتر گفت شرایطت اینجوره فردا بیا دیگه فردا رفتم چقد خوش برخوردو دکترم چقد خوش برخورد و با حوصله و مجهر...منشیشم خوب بود ولی اکثر منشیا عقده این واقعا چرا خوبه دکتر نیستن اینا...

جاوید عشق مامان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز من دندانپزشکی رفتم اورژانسی دندونم که دکتر تازه پر کرده بود دوباره درد نمیکرد دکتر میگه بشین آخر وقت برات ترمیم میکنم اونوقت دستیارش میگه نه برو این دندون عصب کشی باید بشه وقت نداریم.انقدر حرص خوردم از دستش آخرش دکتر ترمیم کرد دردم خوابید

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه جوری کلاس میذارن منشیا که خوده دکترم همچین کلاسی نمیذاره بعدشم اینااصلاحق ندارن بامریض اینجوری برخوردکنن پولشونومیگیرن باید بااحترام صحبت کنن البته به تربیتشون هم ربط داره .

کاربری ۳ساله م بخاطربرق کوفتی تعلیق شد .مرسی آزادی بیان
یه جوری کلاس میذارن منشیا که خوده دکترم همچین کلاسی نمیذاره بعدشم اینااصلاحق ندارن بامریض اینجوری بر ...

واقعا دکترا خودشون اینقد متشخص و خوش برخوردن...نمیدونم این منشیا چشونه پاچه میگیرن

جاوید عشق مامان

منم همین چندروز پیش زنگ زدم که نوبت دکتر بگیرم منشیش گفت یک ماه دیگه یعنی یکجوری گفت که فقط خودش شنید بعد گفت میشه دوباره بگین متوجه نشدم گفت نمیفهمی میگم یک ماه دیگه منم گفتم تونفهمی خربیشعور سریع قطع کردم بعد یکساعت ابجیم زنگ زد نوبت گرفت 😂😂😂

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 
شاید چون نتونستن دکتر باشن عقده دارن (منظورم به همه ی منشیا نیست)

دقیقا شوهرم میگه شاید پیش خودشون میگن همونقد وقتی که دکتر میزاره ماهم میزاریم چرا درامد ما کمه...نمیگن اون دکتر تا ۳۰و خورده ای سالگی داشته درس میخونده

جاوید عشق مامان