2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بیاین 😭😭😭😭

2594 بازدید | 111 پست

من مادرم اینا و خواهرم اینا ی شهر دیگ هستن دیروز اومدن خونه  ما شام حالا امروزم رفتن خونع داییم اینا .ماهم رفتیم نهار خوردیم گف پاشو بریم .میگم بزا بمونم اینا دو س ساعت دیگ میرن منم میرسونن .داد میکشه هرجا میری با شوهرت برگرد  خونت گفتم خب سالی دو بار مامانم میاد چ اشکالی داره بزار یکی دو ساعت بمونم پیشش.ن من بهت رو دادم از خودت در اومدیی و کلی حرف دیگع .میگ‌چرا مثل خواهرت خاله ت لباس نمیپوشی خب اونا ۱۰ سال بیشتر ازم بزرگترن هر کی ی سلیقع ای داره  خیلی ناراحتم منو رسوند همچین گاز داد با ماشین رف .خیلی ناراحتم چرا ما زنا انقد بدبختم اخع چرا حرفاشو میگع میره هرجا دلش میخاد .دلم میخاد منم برم خیلی دلم شکستع 

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞

عزیزم ولش کن کل کل نکن باهاش.. شاید از جای دیگه خسته و ناراحت بوده سر ت خالی کرده.. وگرن یه ساعت پیش مادرت اینا موندن ک داد زدن نداره

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ولش کن کل کل نکن باهاش.. شاید از جای دیگه خسته و ناراحت بوده سر ت خالی کرده.. وگرن یه ساعت پیش ...

خیلی ناراحتم 

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞

واا عجب آدمیه....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️  چه ربطی داره پیش خانواده بودن برای چندساعت  به طرز لباس پوشیدن؟؟

ذهنش مریضه محدودت میکنه با یه مشاور درررست و حسابی  نه ازاینایی ک میگن بهش محبت کن درست میشه کمک‌بگیر

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
چرا انقدر مردا گاون و خودخواهن

اره همچین ناراحتم دلم بدجور شکست 

به کفشت ولش کن عن آقا رو

اومد محلش نذار اردک گوش درازو

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

😐😐اسی اگه شوهرت این کارو میکرد جرش میدادی 😂😂..میگفتی ما برا چی مهمونی بریم با مادرت ..الانم ی ساعت نهارمون خوردیم بلند شو ...

😁😁زنها همیشه ب خودشون حق میدن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بیشعورا انگار برده گرفتن زن نگرفتن.شوهره منم همینه.الان خونه باباش نمیره همسایه ایم من یه وقتایی میرم شهر غریبم تنهام فقط اونجا میرم

همش پیام میده پاشو برو خونه.من میگم برم از چش من نبینن.دقیقا دیروز مادرشوهرم جوری حرف میزد ک انگار یکی پرش کرده ک نمیره

خب این فرهنگ غلط ماست که مرد فکر میکنه یه موجودی که زن باید ازش فرمان ببره. در صورتی که هر دو از هر نظر مساوی هم هستند مرد باید بدونه زن هم باید آزادی‌های خودشو داشته باشه