2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بیاین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بخدا  .نمیدونم.دلم میخاد با مامانم پاشم برم از دستش راحت بشم .میگع من دوروزه سرکار نرفتم مهمو ...

می‌دونم درکت میکنم....فقط خونواده خودشون....خونواده شوهر من عقده ایین

خدایا زنده ام به امیدخودت💜👌🍃
همینجوری تا کن سره ننش درست میشه  خودمون رو دادیم والا من صبح تا شب خونم رفتم پارک زنو شوهر با ...

خدا جوابشون بده من منتظرم همینجوری ک عذیت میکنه تاوان اشکامو پس بده

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
ن بخدا من خیلی خوبم با مادرش اینا اصن از این کارا نمیکنم خدا خودش میدونه چرا دوس داره  عذیتم کن ...

خوب سرش نمیاری 

شوهرم میدونه من قشنگ تلافی میکنم 

منم بعد یک سالو نیم کرونا رفتم خونه مامانم یه بهونه الکی پیدا کرد منو بکشون اتاق برینه تو اعصابم 

منم گفتم داداش تو چ طور فلان 

گفت حالا چرا باز پای داداشمو کشیدی وسط گفتم دادااااااشت تو فکر میکنی داداش داری( تاپیک برادر شوهره حریصمو بخونی میفهمی)

بعدم گفتم پام برسه اصفهان ببین چه میکنم با حانوادت ک اگر بنا به این گیرا باشه خودت میدونی اونا چقدر بهونه دستم میدن 

یه خورده فکر کرد گفت اره ولش کن اصلا اشتباه کردم

میگ درس حسابی لباس نمیپوشی ک پیش من اینجوری من نبودنی چیکار میکنی بخدا من لباس پوشیدنم بد نیس چادر م ...

عزیزم بنظرم ی مدتی ب حرف شوهرت گوش کن ی مدتی اونجور ک میخاد لباس بپوش البته نه کامل ها 

ببین ی مدتی باید اعتمادشو جلب کنی تا بیخیالت بشه اینجوری تا اخر عمرت این مدلی باید زندگی کنی 

خب درنیار چادرتو شوهرت بدش میاد من خودمم چادریم شوهرم همیشه با حجابم مشکل داشت با اینکه بنظرم خوب بودم ی مدتی گوش میدادم هرزگاهی فقط ک چادرمو درمیاوردم مانتو بلند و حجاب کامل بهشم مثلا وقتی اشپزخونه بودم دید بقیه بهم کمتر بود بعد کم کم ی چندباری مثلا میومدم تو حال 

خلاصه قلقش دستت بیاد

اگه بهت اعتماد نکنه نمیزاره تنها جایی بری

ازشم عصبانی نباش درکش کن روت غیرت داره شوهرته دیگه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
لباست چی بود؟؟

مانتو دیگ 

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞

مردا همینن منم امروز خواستم برم خونه بابام .گفت برو منم اماده شدم گفت کجا میخوای بری اماده شدی ,زود لباساتو در بیار قرار نیست جایی بری  ,خیلی  حالمو گرفت منم یه جوری براش جبران میکنم 

😂😂

احتمالاً دامادتونو خیلی تحویل گرفتن شوهرتم حسادتش گل کرده به تو گیر میده، اههههه همه مردان سر و ته یه کرباسن😑😑😑

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼

این که ی دلیل داره...

ما دیشب از خونه خواهرم اومدیم ی جوری دمق بود گفتم چته گفتم خوابم میاد ساعت 12ونیم بود اومدیم خونه ی کلمه هم حرف نزد دوسه بارم داد زد برقو خاموش کن گفتم خاموش کن😒😐نمیدونم چشه!!!!

صبحم از خواب بیدار شد اومد سربسرم بزاره محلش نکردم منم قهرم باهاش

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
عزیزم بنظرم ی مدتی ب حرف شوهرت گوش کن ی مدتی اونجور ک میخاد لباس بپوش البته نه کامل ها  ببین ی ...

ن بابا رو میدم  سوار ادم میشع تقصیر خودمع چرا همش من باید کوتا بیام چرا من حرفش گوش کنم ی بار نشد اونم ب حرف من گوش بده