من مادرم اینا و خواهرم اینا ی شهر دیگ هستن دیروز اومدن خونه ما شام حالا امروزم رفتن خونع داییم اینا .ماهم رفتیم نهار خوردیم گف پاشو بریم .میگم بزا بمونم اینا دو س ساعت دیگ میرن منم میرسونن .داد میکشه هرجا میری با شوهرت برگرد خونت گفتم خب سالی دو بار مامانم میاد چ اشکالی داره بزار یکی دو ساعت بمونم پیشش.ن من بهت رو دادم از خودت در اومدیی و کلی حرف دیگع .میگچرا مثل خواهرت خاله ت لباس نمیپوشی خب اونا ۱۰ سال بیشتر ازم بزرگترن هر کی ی سلیقع ای داره خیلی ناراحتم منو رسوند همچین گاز داد با ماشین رف .خیلی ناراحتم چرا ما زنا انقد بدبختم اخع چرا حرفاشو میگع میره هرجا دلش میخاد .دلم میخاد منم برم خیلی دلم شکستع
سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
ن بابا عزیزم چه حرفیه...ببین هرمردی ی ایرادی داره باید ساخت منو تو هم بچه داریم بخاطر بچت کوتاه بیا دلت میاد اونو ول کنی بری؟!آدم بچه نداشت میتونست هزار راهو بره اما الان دیگه با وجود بچه نمیشه...
ن بابا عزیزم چه حرفیه...ببین هرمردی ی ایرادی داره باید ساخت منو تو هم بچه داریم بخاطر بچت کوتاه بیا ...
اره عزیزم حق با شماست .ن سنتی نبود
سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
[QUOTE=198968582]اره عزیزم حق با شماست .ن سنتی نبود [/QUOTE...عزیزمی... من همیشه فکر میکنم کس ...
بله دقیقا. همسرمن خیلی دوسم داره یعنی واقعا عاشقع ولی بعضی وقتا قاطی میکنه
یعنی ربطی ب سنتی و عشق نداره!! چند سالتونه؟چیکارس؟ ببین وقتی یکی عاشق باشه اصلا تن به کاری نمیده ک ...
۲۰ سالمه گچ کار