2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بیاین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 111 پست
خب این فرهنگ غلط ماست که مرد فکر میکنه یه موجودی که زن باید ازش فرمان ببره. در صورتی که هر دو از هر ...

عزیزم این فرهنگ غلط ما نیست این دستوراته اسلامه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ و خیلی چیزای بدتر 😐

آینده حتما" زیباست.🥰
کاش بمیرم راحت بشم .فقط بخاطر پسرم خودمو نمیکشم

ن بابا عزیزم چه حرفیه...ببین هرمردی ی ایرادی داره باید ساخت منو تو هم بچه داریم بخاطر بچت کوتاه بیا دلت میاد اونو ول کنی بری؟!آدم بچه نداشت میتونست هزار راهو بره اما الان دیگه با وجود بچه نمیشه...

بی عیب فقط خداست...

ازدواجتون سنتی بوده؟

خدایا زنده ام به امیدخودت💜👌🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا عزیزم چه حرفیه...ببین هرمردی ی ایرادی داره باید ساخت منو تو هم بچه داریم بخاطر بچت کوتاه بیا ...

اره عزیزم  حق با شماست .ن سنتی نبود 

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞

[QUOTE=198968582]اره عزیزم  حق با شماست .ن سنتی نبود [/QUOTE...عزیزمی...

من همیشه فکر میکنم کسایی که قبل از ازدواج عاشق هم بودن اصلا دعوا و مشکلات ندارن....پس اینطور نیست!!!

همشون بعد ازدواج اون روشونو نشون میدن

[QUOTE=198968582]اره عزیزم  حق با شماست .ن سنتی نبود [/QUOTE...عزیزمی... من همیشه فکر میکنم کس ...

بله دقیقا. همسرمن خیلی دوسم داره یعنی واقعا عاشقع ولی بعضی وقتا قاطی میکنه

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
بله دقیقا. همسرمن خیلی دوسم داره یعنی واقعا عاشقع ولی بعضی وقتا قاطی میکنه

یعنی ربطی ب سنتی و عشق نداره!!

چند سالتونه؟چیکارس؟

ببین وقتی یکی عاشق باشه اصلا تن به کاری نمیده که رفتارش اذیت و ناراحت طرفش کنه...

جدا از این بحث چ زن چ مرد بی عیب نیستن هرکس ی ایراد داره

یعنی ربطی ب سنتی و عشق نداره!! چند سالتونه؟چیکارس؟ ببین وقتی یکی عاشق باشه اصلا تن به کاری نمیده ک ...

۲۰ سالمه گچ کار