2777
2789
من کبدم یه کم چربی و صفرام رو هم درآوردم 

خب همون بهتر ک حذف کنی من ۳ سال پیش صفرامو درآوردم و کبدم گرید۲ هس دکترم گف سیب زمینی و ماکارونی کامل حذفففف ... باورت نمیشه از وقتی حذف کردم وزنم اومد پایین همش قنده خالصه ک تو کبد چربی میشه لامصببب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماکارونی و سیب زمینی جفتش نشاسته ساده است ک ب جز قند فراوان هیچ خاصیتی واسه بدن نداره نون هم فقط سبو ...

من همیشه همه چی میخورم و کم، و اصلا وزنم از 2 کیلو بیشتر نمیشه،و مراقب غذا خوردنم هستم، چون تحرک و فعالیت دارم. اینطور نیستم هرروز ماکارونی بخورم یا ی بشقاب سیب زمینی روزانه.... 

و معتقد هم نیستم در طول عمرم خودمو از همه چیز منع کنم و باعث شه عصبی شم چون احساس میکنم تنها دلخوشی ما ایرانیا همین غذاست. هرکسی به ی روش زندگی میکنه یه مزاجی داره، من روش خودم اینه هرکسی یه روشی داره طبق جسم و مزاج و روحش. هرچیزی زیادش خوب نیست. اینک آدم فقط میوه و سبزی و آب پز و... بخوره هم لاغر نمیشه. ماهی یبار دوبار اندازش اصلا باعث نمیشه آدم کلی چاق شه  وقتی تحرک داره. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
خوب سه کیلو در هفته میشه دوازده کیلو دیگه

عه راست میگید شما گفتید در ماه😅😂 به سلامتی محکم شروع کنید با مشورت یه متخصص ایشالا خیلی زود کم میکنید هر چقدر میخواید😍💪

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower
گفتم که خطرناکه.ارزششو داره بخاطرش سلامتیتو ریسک کنی؟ آروم آروم کم کن دیگه.اصلا استانداردش دو سه کیل ...

اصلا خطرناک نیست من دوبار پیش دکتر تغذیه رفتم اولین بار حضوری رفتم 20 کیلو تو چهارماه باردار شدم خودم رعایت نکزدم خوردم چاق شدم الان 3 ماه نیم 21 کیلو کم کردم هیچ مشکلیم پیدا نکردم ...حتی شیر هم میدم الان 

من همیشه همه چی میخورم و کم، و اصلا وزنم از 2 کیلو بیشتر نمیشه،و مراقب غذا خوردنم هستم، چون تحرک و ف ...

بین من حتی آبم با لذت میخورم عاشق غذا خوردن و تنقلات خوردنم شبا تازه ساعت دو میشینم پای فیلم دیدن به همراه تنقلات خوردن

دوماه... هییچیمم نشددد.. واقعا رژیمش فوقعلادس

الان دیرمیای پایین مثل من یا خوب میای پایین روزی چندتا قاشق میگه بهت ؟من بیست و یک کم کردم از عید تا الان ولی این یماه ونیم ساییده شدم تا کم شم 

اصلا خطرناک نیست من دوبار پیش دکتر تغذیه رفتم اولین بار حضوری رفتم 20 کیلو تو چهارماه باردار شدم خود ...

عزیز من تو کل دنیا میگن وزنو با احتیاط کم کنید.شما خدا رو شکر شانس آوردید نمیشه که همه مثل شما باشن.در ضمن شاید ضربه شو به بدنتون زده چندین و چند سال بعد خودشو نشون میده.نا رسایی کلیه کم کم شروع میشه یهو کلا از کار میافته

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower
عه راست میگید شما گفتید در ماه😅😂 به سلامتی محکم شروع کنید با مشورت یه متخصص ایشالا خیلی زود کم میک ...

ارهذسعنی حدودا سه ماهه سی کیلو کم کنم عالی میشه فقط به جز رژیمای دکترا و متخصصان نمی‌دونم دقیق چیکار کنم

من همیشه همه چی میخورم و کم، و اصلا وزنم از 2 کیلو بیشتر نمیشه،و مراقب غذا خوردنم هستم، چون تحرک و ف ...

من ب گفته دکترم میرم جلو و تا الانم ضرر نکردم وگرنه عاشق ماکارونی و ته دیگشم  و سیب زمینی ولی چون کبدم چربه خطرناکه واسم چون سیروز میشه در زمان کوتاه مجبورم چیکار کنم عزیزم☹

با رژیم دکتر سه ماه و نیم بیست و یک کیلو کم کردی!؟

اره عزیزم بدون ورزش چون ممنوعه ورزش برام از عید تا الان 21 . حساب کنی من از عید تا اول خرداد 15 کم کردم ولی از خرداد به بعد سخت میام پایین یکمم رعایت نمیکنم چون وزنم الان 81 شدع 11 کیلو دیگه کم کنم کافیه 103 کیلو بودم