2777
2789
باشگاه اول از همه بعد هم برو پیش مشاور تغذیه برنامه غذایی بهت میده که صعف هم نکنی وزنت هم به مرور ک ...

مذسی از توضیحات عزیزم دکتر رفتن مستلزم اینه که بتونم غذاهای که دکتر میگه رو فقط بخورم و یه سری دستورالعمل که جدیدا عصبیم می‌کنه😭

اگه فقط حذف برنج و نون و سیب زمینی و ماکارانی هفته ای دو سه کیلو کم کنم میگیرم همین رژیمو

اگر یهو برنجو و نونو اینارو قطع کنی به منبع مهمی که همیشه استفاده میکردی از بدنت محروم میکنی بدنت حس میکنه رفتی تو شرایط قحطی میره رو حالت ذخیره سوخت و ساز بدنت و میاره پایین و چربی سوزیو کم میکنه چون فکر میکنه قحطیه باید ذخیره کنه

خلاصه که اصولی کم کن نه این که هم بخودت فشار بیاری هم بدنت چربیارو محکم تر سرجاش بذاره 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فقط حذف برنج و نون و سیب زمینی و ماکارانی هفته ای دو سه کیلو کم کنم میگیرم همین رژیمو

عزیزم نمیشه اینطور رژیم همه چی بخور کم کالری شماری بهترین روشه من خودم شروع کردم اولا با ۲۰۰۰تام سیر نمی‌شدم کم کم کم کردم  الان ۱۲۰۰میزنم که اونم باز خیلیه به نظرم حلقه ام میزنم ولی متاسفانه یه ماه ول کردم ولی خیلی لاغرشدم از ۹۱شدم ۷۶یا۷۷ باز دوماه سه ماه ادامه بدم ده کیلو کم میکنم . ولی نمیشه بگی برنج نمی‌خورم جاش میرم میوه موز گردو مغزیجات میخورم بشینی همش بخوری باید اصولی بری 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
من کلا نتونستم آخه دلم هوس میکرد 😂 گفتم برنج ده قاشق سیب زمینی هم کلا دوست ندارم نون هم کف دست حساب ...

اگه واقعا با حذف نون و برنج و سیب زمینی و ماکارانی هفته ای دو سه کیلو کم کنم میگیرم این رژیمو 🥺😭

ببین من برنجمونو‌ کم کردم‌ خیلی یعنی  در حد نصف لیوان برا دونفرمون‌ و هم روغنمونو‌ اول زیتون ک ...

قوربونت برممم مرسی که وقت گذاشتییی😍😍💙💙

ببین‌من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۱

نابودم اصن

دو روزه رژیمم

صبحانه‌ک‌اصلا نمیخورم چون خوابم

ناهار هم‌ ۱۰ تا قاشق غذا

خیلی اب میخورم

شام هم ی دونه سیب و اندازه ی کف دست نون‌ با پنیر یا تخم‌مرغ یا همون ۱۰ تا قاشق برنج

قبلش خیلللی شکلات و کیک میخوردم الان کلا تعطیل

امیدی هست لاغر شم؟ورزشم نمیکنم چون خیلی تنبلم

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
اگه واقعا با حذف نون و برنج و سیب زمینی و ماکارانی هفته ای دو سه کیلو کم کنم میگیرم این رژیمو 🥺😭

هفته ای یه کیلو بذار ماهی چهار کیلو گلم که بتونی انجام بدی نزنی زیرش میشه هر فصل دوازده کیلو 😍❤️موفق باشی

🧚🏻‍♀️
اعتماد به نفس مو کامل از دست دادم😭

شروع کن از همین الان اولش خیلی زود کم میکنی ک خودت متوجه میشی ولی بعدش ی کم سخت میشه باید تلاش کنی ب حرف کسی هم گوش نده برنج رو حذف کنی کچل میشی روی تجربه بهت میگم 

قهوه تلخ؟؟

اره قبل ورزش تو روز بخور هم متابولیسم می‌بره بالا هم اشتها کم میکنه

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
مذسی از توضیحات عزیزم دکتر رفتن مستلزم اینه که بتونم غذاهای که دکتر میگه رو فقط بخورم و یه سری دستور ...

البته من برنامه دختر عممو دیدم غذای عجیبی نبود که سختی داشته باشه بیشتر نظم غذایی داده بود و کنترل حجم غذا

فقط بیشتر روی صبحونه ی مغذی اصرار داشت که چند مدل پیشنهاد داده بود در کل سخت نبود 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

چرا اینقد ناراحتی عزیزم؟؟ مطمعنم میتونی لاغر کنی🤗شما میتونی حتی هفته ای ۴ کیلو کم کنی ولی خطر داره واسه سلامتیتون

مثلا ماهی ۴ کیلو کم کنید عالیه

با کم خوردن و بالا پایین پریدن و دراز نشست زدن

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙