2789
عنوان

اونروز رفتیم یه عروسی خواهر شوهرا مجال به عروس ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 68 پست

منم یه عروسی دعوت بودم مثل همین بود ولی از اول تا اخر خواهرای داماد وسط بودن هرکسی هم پا میشد برقصه یه جوری سوژه ش میکردن که طرف خودش خجالت بکشه بره بشینه.اولین باره میبینم این عقده بازیا رو میگن شادی!! .خیلی برای برادرشون خوشحال بودن دیگه چرا مهمون دعوت میکنن خودشون باش فقط چه کاریه

بیشعورها قابلیت شگفت انگیزی برای برای دیدن تنها یک وجه از هرچیزی رو دارن. همون وجهی که منافع اونا رو تامین میکنه... حالا تو هی بحث کن توضیح بده!! 🫆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رقص سه نفره خواهرای داماد؟؟ منطقیه برات ؟رقص چاقو رو یا خود عروس میره یا خواهر عروس

شما ضاهرا خیلی وقته عروسی نمیری

عروس رقص چاقو نمیره

یکم برو اینستا کلیپ عروسی هارو نگاه کن

رقص چاقو هزارنفر میرن

یک مادر دهه ۷۰

شما ضاهرا خیلی وقته عروسی نمیریعروس رقص چاقو نمیرهیکم برو اینستا کلیپ عروسی هارو نگاه کنرقص چاقو هزا ...

بخدا اخیرا دو نفر رو دیدم طبق اون گفتم

خدایا نشدهم حرفی نیست میدونم هیچوقت بدمو نمیخوای❤️

میدونیزن های مسن بارها دیدم گند زدن تو این رقص چون عروس دومادو تنها گیر میارن میخوان خودی نشون بدن

تو فکر کن تو اوج احساس دارن رقص تانگو میرن بعد اینا ریختن وسط اونام رقصشون و خراب کردن عروس بیچاره بزور جلو خودشو گرفته بود😑

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

خب باید چکار کنن؟؟

یه نفر یه خواهر هست؛ همه این کارا رو هم میکنه؛ هیچکس نمیگه زیادی بود، اینا سه نفر بودن به نظر بقیه زمان زیادی گرفته!

ولی در حقیقت کارشون اشتباه نبوده

مراسم برادرشون بوده رقصیدن، ذوق داشتن

اگر هم خواهرها بیان بشینن؛ که همممه میگن وااای دیدین هیچکاری نکردن واسه عروسی برادرشون از حسادت!

بعد هم اینکه آرایش عروس بد شده بوده، به خواهرشوهر ربط داره؟

خب همونجا توی آرایشگاه که خودشو دیده. میگفت واسش تغییر بدن

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

منم یه عروسی دعوت بودم مثل همین بود ولی از اول تا اخر خواهرای داماد وسط بودن هرکسی هم پا میشد برقصه ...

من اصلا آدمی نیستم پشت سر بقیه حرف دربیارم ولی تو این یمورد حق و به عروس دادم

اینا به خانواده عروس مجال ندادن برقصه. با اینکه عروس با من غریبه س و پسره فامیلمون بود. مهمونا میگفتن مامان عروس گفته که اجازه بدید یکمم مهمونای ما بیان مادر شوهر برگشته گفته جشن عروسی مختص ماس اگه دوسداشتی فامیلات برقصن واس دخترت حنابندون میگرفتی

اخه طرف ما جشن عروسی و خانواده دوماد میگیرن و حنابندون رو خونواده عروس که بیشتر مهمونا از طرف خانواده عروسه

رقص چاقو رو که خواهر عروس بره اگه خواهر نداشت هم دختر خاله ایش کسی و اینجور که معلومه خواهر شوهرا کلا خوشگل تر بودن از عروس برای همین عروس به چشم نمیومد هرکاری که میکرد

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

رقص چاقو رو که خواهر عروس بره اگه خواهر نداشت هم دختر خاله ایش کسی و اینجور که معلومه خواهر شوهرا کل ...

اونام خوشگلن ولی عروس تو واقعیت از اونا خوشگلتره

رقص چاقوی منم خواهر شوهرم اورد خودم گفتم بیاره ولی اینکه یجور رفتار میکردن که هممون باید یه دور چاقو رو ببریم عجیب بود

والا مایه دونه برادرداریم شب عروسیش ازصدتاغریبه بدتربودیم چون عروس خانم دوست نداشت ماوسط باشیم فقط واسه کادو رفتیم جلو و تمام😞حتی خانم افتخارنداد بیادسرمیزماخوشامدگویی لعنت به ذاتشون که خرابه ..کلی هزینه کردیم برای جشنش بعدمثل میمون رفته بودوسط تالار که خواهرش یه کم ضعف کرده واین خانم داشت غش میکردبراش 😏کل فیلم ازخودشو دوستاش بود...خریدای عروسیشم که یه معرکه ای بودکه بیاوببین،، مثلا خودش وداداشم رفتن لباس عروس خریدن بعدمادرش دیده مجبورش کردبره پس بده کرایه کنه😡کلی توی لباس که ضررکردن بعدش یه لباسی برداشته بود که توی تالارمادیدیم ازخجالت آب شدیم🤕بخوام بگم روانی میشم ازش😶🌫️

نمیدونم جزو رسم و رسومه ولی دو تا عروس دیدم رقص چاقو رفتن خواهر نداشتن

به نظرم حرکت رشتیه .یعنی چی من چاقو میدم تو بیا حضرت آقا چاقو رو از من بگیر و کیک عروسیمونو قاچ بزن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

منم یه عروسی دعوت بودم مثل همین بود ولی از اول تا اخر خواهرای داماد وسط بودن هرکسی هم پا میشد برقصه ...

اونا هم همینطوری بودن

حالا یسریا شدن دایه مهربون🤣🤣🤣🤣اینا همونایین که همه چیو به کام عروس زهرمار میکنن

واقعا خیلی زشت بود رفتار خواهرا و ننه دوماد پایین هم یه نمونه شو گفتم ک مادر شوهر گفته جشن عروسی مختص خانواده دوماده میخواستی فامیلات برقصن واس دخترت حنابندون میگرفتی