2777
2789
یعنی تو دو هفته پنج کیلو؟؟

آره البته کم کم شروع کرد رفته رژیم گرفته از دکتر

حلقه هم میزنه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا خیلی اراده م قوی بود الان نمیتونم

باشگاه اول از همه

بعد هم برو پیش مشاور تغذیه برنامه غذایی بهت میده که صعف هم نکنی وزنت هم به مرور کم شه‌ من دختر عمم رفت پیش متخصص تغذیه انقدر اروم وبابرنامه غذاش‌و کم کرد ک خودش میکه نفهمیدم کی معدم کوچیک شد الان اگ بخوامم نمیتونم زیاد بخورم

یه ماره دیگم که میتونی انجام بدی رژیم جنرال موتورز اگه اشتباه نکنم یه رژیم ی هفته ای سنگینه که اخر هفته معدت جمع تر میشه خود به خود کمتر میخوری اینو دوستم انجام داد اما اراده فولادی میخاد تو نت هم هست دیگه اطلاعات بیشترشو سرچ کن

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
تو ده سال

خب ده سال هم طول میکشه تا از دست بدی عزیزم خمره رنگ ریزی نیس ک .. ۳۰ کیلو خیلی زیاده اگر واقعا بخای کم کنی باید ماکارونی و سیب زمینی و شیرینی رو حذف کنی برنج رو نباید حذف کنی چون ریزش مو میگیری سخته ولی وقتی لاغر شی بهت میچسبه.. موفق باشی🥰

یک و شصت حدودا

عزیزم من ده کیلو لاغر کردم ولی مثل شما یهو نگفتم باید ده کیلو کم کنم، اول گفتم باید دو کیلو کم کنم و رژیم گرفتم بعد از اون همون دو کیلو که کم کردم برام شد انگیزه، من کالری شماری کردم و شیرینی و برنج رو کنار گذاشتم برنج شاید ده قاشق در هفته 

🧚🏻‍♀️
پس چطور عطسه میکنی ماسکتو بزن خانم😂😂😂 اگه اطلاعی داری بگو من چطور ۵ یا ۶ کیلو کم‌کنم؟

ببین من برنجمونو‌ کم کردم‌ خیلی یعنی  در حد نصف لیوان برا دونفرمون‌

و هم روغنمونو‌ اول زیتون کردم‌ دیدم خیلی گرونه هربار دوقاشق میریختم تموم که شد روغن عادی گرفتم  ولی باز چون عادت کردیم به کم روغن کم روغن میخوردیم‌

سیب زمینی اگه درست میکردم یه دونه

همه چی درست میکنم ولی کم 

همسرم ورنش‌ ثابت شد ولی من خودم ورزشم‌ کنارش‌  میکنم روزی یه ساعت با اپلیکیشن و .... عرق زیاد و آب زیاد (اولش یه ساعت بود بعدا با ۱.۳۰ و ۲ ساعت راضی میشدم)

ولی خیلی خوب بود

۸ کیلو کم کردن بعدش کرونا گرفتم سر اونم یه ۴‌ کیلوو‌یی‌ کم کردم‌ الان همش دارم میخورم کمبود وزنم جبران شه😃😃😃

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
اگه فقط حذف برنج و نون و سیب زمینی و ماکارانی هفته ای دو سه کیلو کم کنم میگیرم همین رژیمو

البته یه چیزیم هست گلم معمولا اول رژیم خیلی زود پایین میاد وزن اما بعدش سخت میشه و روندش کم میشه و تثبیتش هم خیلی مهمه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

شما هرشب قهوه بخور شامم دیگه تا ۸ خورده باش نان ماکارونی سیب زمینی شیرینی کامل حذف برنج رو روزی ۸ تا ۱۰ قاشق حتما بخور وگرنه کچل میشی و ضعف نمیزاره ب رژیم ادامه بدی روزی ۱ ساعت تحرک ک ضربان قلبت بره بالا هم کافیه بیشتر از یک ساعت فایده نداره 

پیش خودم گفتم نون و برنج و سیب‌زمینی رو حذف کنم کلا

من کلا نتونستم آخه دلم هوس میکرد 😂 گفتم برنج ده قاشق سیب زمینی هم کلا دوست ندارم نون هم کف دست حساب میکردم میخوردم، شیرینی رو فقط کامل حذف کردم

🧚🏻‍♀️