2821
2789
خوش بحالت تو که وزنت خوبه

پهلوهام و شکمم و رونم اذیت میکنه بخدااا انگار زاییدم☹☹☹

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
چون تو اقدام بارداری ام حلقه فکر کنم نمیتونم بزنم

فک نکنم ربطی داشته باشه چون من خودم میزدم آخه معلوم نیست که همون ماه میشی یانه ‌‌‌‌. من الآنم اقدامیم میزنم . باز ازدکتر بپرس .خوب جاش برقص پیاده روی کن ورزش های خونگی یا باشگاه

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من برنجمونو‌ کم کردم‌ خیلی یعنی  در حد نصف لیوان برا دونفرمون‌ و هم روغنمونو‌ اول زیتون ک ...

عزیزم منم کرونا گرفتم امروز ۱۵ روزه تا کی ناقل هستم آخه قرنطینه ام شما خوب شدی چند روز شده

چرا اینقد ناراحتی عزیزم؟؟ مطمعنم میتونی لاغر کنی🤗شما میتونی حتی هفته ای ۴ کیلو کم کنی ولی خطر داره ...

چون کامل اعتماد به نفس مو از دست دادم حتی پسر شش سالمم میگه مامان چقد چاقی🥺😭🥺

قوربونت برممم مرسی که وقت گذاشتییی😍😍💙💙 ببین‌من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۱ نابودم اصن دو روزه رژیمم صبحا ...

عزیز‌ دلم من اولین فکری که به ذهنم رسیده بود حدف شام بود و ما هرشب شام نون پنیر می‌خوردیم 

صبونم‌ که همسرم اصلا اهلش نیست  ما یه وعده میخوردیم‌ ولی هر بدتر و بدتر می‌شدیم تا با یه متخصص تغذیه حرف زدم گفتم. ما یه وعده میخوریم و کم نمیدونم چرا چاق میشیم‌ گفت چون بدن بدبختو می‌برید تو روزه داری اونم آب بخورید مجبوره از آبه براتون چربی و کربوهیدرات و .... درست کنه هیچ وعده غدایی نباید حذف بشه 

درضمن شما با ۱۶۱ وزن ۶۰ کجا ۶ کیلو زیاد داری

خوبی که😃😃😃

همه چی  بخور و هیچ وعده غذایی رو حذف نکن

ورزش‌ کنی انقد بدنت خوب میشه ‌که همش دلت خواهد خواست ورزش‌ کنی اولش‌ سخته یه ساعتو‌ به زور ورزش‌  میکنی بعدا مثه اعتیاد هی دوست داری بیشتر و بیشترش کنی

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
چون کامل اعتماد به نفس مو از دست دادم حتی پسر شش سالمم میگه مامان چقد چاقی🥺😭🥺

عجباااا 

بابا مورد داشتیم بالای صد کیلو بوده لاغر کرده

این ک چیزی نیست

چن ماهه لاغر میشی

تا سال هم شیک و پیک میشی

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
عزیزم منم کرونا گرفتم امروز ۱۵ روزه تا کی ناقل هستم آخه قرنطینه ام شما خوب شدی چند روز شده

من پدرم دراومد بدبخت شدم 😃😃😃 فک کنم یه ۳هفته ایی میگن قرنطینه باشی من یه ماه اصلا نمیتونستم تکون بخورم من و همسرم بودیم فقط

من امروز رفتم بیرون انگار فلج بودم‌ و تازه راه رفتن رو یاد گرفته بودم انقد تلو تلو میخوردم....

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
عزیز‌ دلم من اولین فکری که به ذهنم رسیده بود حدف شام بود و ما هرشب شام نون پنیر می‌خوردیم  صبو ...

خب چشم☹💙 ولی من دوس دارم لااااغر بشم الان پهلو و شکمم خیلییی اذیتم‌میکنه خیلییی 

قدم ۱۶۰ وزن ۶۱☹💙