2777
2789

اقااااااا خیلی جذابه (چقد من هولم)😁

نه جدی شبیه ورزشکارای مدله 

اینو گفت بنظرتون دروغ گفته ؟؟؟ که سر صحبت باز کنه ؟

سلام چطوری ببین تو همونی که سمت در پایینی دانشگاه همو دیدیم فک کنم داشتی میرفتی سمت کلاس البته چند باری ام با هم چشم تو چشم شدیم و تو خندیدی 

اون روز بدجوری رفته بودی تو مخم همش داشتم فک میکردم حتما منو از یه جایی میشناسه اینطوری داره نگاه میکنه میخنده بعد میخواستم بیام باهات صحبت کنم ولی چون عجله داشتم باید میرفتم نتونستم 

روزشو دقیقا یادم نیس کی بود ولی اینی که میگم مال قبل جنگه مال قبل اینکه امتحانا کنسل بشه

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الکی دلتو به چهارتا پیامش خوش نکن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الکی دلتو به چهارتا پیامش خوش نکن.

خوش نکردم بابا پاک کردم پیویشو ولی گفتم واقعا منو دیده یا الکی میگه 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

اسی برای چی میخندیدی؟

به جذاب بودن طرف هیز بودن خودم میخندم 😁😁

خوش نکردم بابا پاک کردم پیویشو ولی گفتم واقعا منو دیده یا الکی میگه

از هول کردنت معلومه. 😋😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آب پاکی و تیر خلاص:

چقد حسودین شماها😄🙄

از هول کردنت معلومه. 😋😊

حسود گفتم جذابه نگفتم ک باور کردم الان میرم خونش که

من بودم جواب نمیدادمکسی که واقعا پیگیر باشه از راه های دیگه هم وارد میشه

من گفتم اشتباه گرفتی تموم شد 

چ راهی مثلا 

عکس نداری ازش؟

ن ذخیره نکردم ولی خیلی جیگر بود😀😄😄😁😁