2777
2789
عنوان

وای بچه ها نامزدم دختر برده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3827 بازدید | 134 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد گفت مامان محمد بهت زنگ نزده گفتم نه 

گفتم چیشده بگو

گفت ب دوستات گفتی قضبه نامزدیتو گفتم اره چرا نگم

گفت به هیچکس اعتماد نکن

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

هر چقد گفتم بگو چیشده نگفت فقط گفت محمد اگه خودشو کشتم جوابشو نده تا بهت زنگ بزنم

حدسم اینه ک دختر برده خونه اینا فهمیدن گفته فاطمس چون میدونه بدونن منم با من کار ندارن

انقد دلم ازش سیاه شده ک ذره ای اصلا ناراحت نیستم میگم بلانسبت شما بزار هر گوهی دلش مبخواد بخره من ک ازش دست کشیدم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
بعد گفت مامان محمد بهت زنگ نزده گفتم نه  گفتم چیشده بگو گفت ب دوستات گفتی قضبه نامزدیتو گفتم ...

چه ربطی داره الان دختر خراب مگه کمه که دوستات بخوان کاری کنن بنداز همچی مردی رو بیرون از زندگیت بابا 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

اگ میخواین جای سرم دیشبمو بهتون نشون بدم

حالا هر چی زنگ میزنه و پیام میده جوابشو نمیدم

حرمتا بین ما شکسته دیگ واسم مهم نیست

فقط ب باباش گفتم پسرت اگ یک روز خوش تو زندگیش دید من بنده ی خدا نیستم