2777
2789
عنوان

وای بچه ها نامزدم دختر برده خونه

3826 بازدید | 134 پست

خیلی این روزا افسار گسیخته شده بود من دیروز ظهر با باباش حرف زدم قرار بر این شد تا ده پونزده روز جوابشو اصلا ندم دیشب حمله عصبی بهم دست داد خودتم تنها پاشدم رفتم بیمارستان ساعت یازده شب تا سه صبح برگشتم

هستین بگم چیشد؟

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز تا ظهر خواب بودم وقتی بیدار شدم دیدم نامزدم چند بار زنگ زده و پیام داده ک جواب بده

پشت بندش باباش زنگ زد خیلی عصبانی بود و ناراحت

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

گفت فاطمه یک سوال میپرسم راستشو بگو

گفتم چیشده گفت مگه منو تو قرار نزاشتیم تا ده پونزده روز جوابشو ندیم؟دیروز چرا باهاش پاشدی اومدی خونه ما

گفتم بابا بخدا من نه باهاش حرف زدم نه اومدم خونتون من اصن حمله عصبی بهم دست داد بود دیروز تا چهار صب بیمارستان بودم یهو شوکه شد ساکت شد