2821
2789
عنوان

تخت خوابمو بدم 3میلیون

156 بازدید | 17 پست

بچها تخت خواب 2نفرس همراه با تشک و پاتختیش چند بفروشم خوبه 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندسال استفاده کردید؟

چندساله خریدیم ولی خب زیاد استفاده نشده شوهرم جلو تی وی می‌خوابه 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

نو؟ جدیده قدیمیه؟

نو نیست ولی خب تمیزه مشکلی نداره 

چندساله خریدیم ولی خب زیاد استفاده نشده شوهرم جلو تی وی می‌خوابه

الان تخت خوابا نو و جدیدش ۱۵ تومن ۲۰ تومن اینا درمیاد 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

کم‌ گفتی

شهری که ما هستیم دسته رو مفتی می‌خوان 

عکسشوبذار

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

بستگی داره چه مدلی باشه من ۵ سال پیش فقط تخت رو بدون پاتختی بدون تشک فروختم ۴میلیون

مدلش سادس ولی خب دست سازه اون موقع با ام دی اف درجه یک ساخته شد 

2825
2823
2791
2779
2792