2777
2789
عنوان

بی بی چک

1726 بازدید | 55 پست

ینی باور کنم مثبته😭😭😭😭دوسال وچهار ماهه که منتظرم 

فردا موعدمه امروز زدم بی بی چک رو 

توروخدا دعام کنین مثبت کاذب نباشه و نخوره تو ذوقم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

😍😍😍مبارکه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
😍😍😍مبارکه

ینی باور کنم که هستم عکسو ببینین

امکان نداره مثبت کاذب بشه مگر اینکه آمپول خواستی زده بودی

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
ینی باور کنم که هستم عکسو ببینین

آره مثبته عزیزم😍😍😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عزیزممم مبارک باشه عکس بفرست ذوق کنیم

ممنونم گلم 

عکسو گذاشتم میشه بگی توهم نزدم😭

ممنونم گلم  عکسو گذاشتم میشه بگی توهم نزدم😭

مبارکت باشه به سلامتی بغلش کنی

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
نه بابا خیلی پررنگههه مثبت کاذبش کجا بود مبارکهههه به سلامتی بغلش بگیری

توکل به خدا  

ممنونم گلم دعام کنین

امکان نداره مثبت کاذب بشه مگر اینکه آمپول خواستی زده بودی

هیچ دارویی استفاده نکرده بودم عزیزم 

دستام داره میلرزه😭😭😭😭

وای وای ولی😍😍😍😍😍😍مبارکه برامنم دعا کن😍😍

ممنونم عزیزدلم 

چشم خدا خودش برات معجزه کنه اشک شوق بریزی مثل الان من😭