2777
2789

بابای من خیلی مهربون و خیلی مسئولیت پذیر ولی اصلا سرزبون ندار و زرنگ نیست 

دیشب رفت بودیم خاستگاری برای داداشم بابای دختر نزدیک یک ساعت فقط داشت داداشمو سوال پیچ میکرد و از مسائل مالی می‌پرسید 

یاد خاستگاری خودم افتادم بابای من اصلا اینطوری نبود خیلی به شوهرم اسون گرفت 

انقدر سر عقدم به شوهرم اسون گرفت سر پذیرایی ها و اینا که آبرومون جلو مهمونامون رفت چون شوهرم رفت یک رستوران انتخاب کرد که انقدر غذاش بد بود که حتی عمه خوش غذا رو نخورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم خیلی مظلومه خیلیا حقشو میخورن خیلی جاهاسکوت میکنه براهمه خیرمیخاد امااز بابام سواستفاده میکنن

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

چه خوبه که آسون میگیره

ن اصلا خوب نیس

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

بابای من مهربون هست اما حرفش رو میزنه و کارش رو هم محکم می‌کنه 

اغلب مهربون و مداراگر هستش اما خدا نکنه کسی خط قرمز هاشو رد کنه . اون وقت هست که تند و تیز میشه . 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
منم همه چی رو دوش مامانم

بخدا اصلا دنبال هیچیو نمیگیره نه اهمیتی میده نه چیزی،همش بهونش اینه من دارم کار میکنم، پس بقیه چیکار میکنن؟ مامانم خودشم کار میکنه بیاد بگه تنها وظیفه من کار کردنه؟ بچهام چی؟

بخدا انقدر امروز غصه خوردم حالم بده

دقیقا بعد سر عروسیم که آبروریزی نشه نمیدونی من چقدر عذاب کشیدم یک تنه جلو خانواده شوهر وایستادم

من خودمم بابام اجازه نمیداد کلا خیلی کوتا اومد درک کرد و اینا فک کردن چخبره

هیچوقت حلالشون نمیکنم

بدم نیستاگیر بده الکی دو تا جوون نرن خونه بخت؟

ن خیلی گیر ن خیلی شل 

چون بعدا سواستفاده میکنن میگن خب بابااینک ایقدکم توقعه ایناک اینطور بودن بدترمیکنن

بدم نیستاگیر بده الکی دو تا جوون نرن خونه بخت؟

نه اینکه اینقدر که اوند دید رستورانش داغون یک کلام به شوهرم نگفت یک جای بهتر بگیر با اینکه میخواستیم پولشو شریکی بدیم