2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 55 پست
سلام عزیز دلم خیلی واست خوشحالم بارداری الهی خدا نگهدار هردوتون باشه و سالم بیاد بغلتون. راستش من خ ...

سلام گلم ممنونم ایشالا روزی همگی مون

دعا کن بمونه واسم خیلی استرس دارم... 

آزمایش اولش 600تابود بعد یه مدت شد 1 میلیون، اما حرکت همچنان صفر بود 

کاملا ناامید بودیم که یکی از دوستای شوهرم گفت طب سنتی کار میکنه رفتیم پیشش 

گفت خرنوب بکوبین هرشب قبل خواب و هرصبح ناشتا یک لیوان دم کن بخور، مرتب این کارو کردیم 

عرق کاسنی هرروز صبح نصف لیوان خورد 

درکنارش داروهای دکتر هم مصرف میکرد و آمپول اشو تزریق می‌کرد 

دکتر رفتین شما؟ همسرتون چه داروهایی میخوره درحال حاضر؟ 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
سلام عزیز دلم خیلی واست خوشحالم بارداری الهی خدا نگهدار هردوتون باشه و سالم بیاد بغلتون. راستش من خ ...

هر کاری ازم برمیاد دریغ نمیکنم واست 

هرسوالی داری بپرس عزیزم، میفهمم چی داری میکشی الان💔

فقط امیدتو از دست نده پناه ببر به خدا 

خودش خودش درست میکنه همه چیو شک نکنی 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمتر از تعداد اسپرم، حرکتشه

خرنوب روی حرکت معجزه میکنه 

کاسنی هم روی تعداد

اما اینارو حتما کنار داروی دکتر بخوره، 

علتشو متوجه نشدیم هنوزم، اما استرسش خیلی خیلی زیاد بود این چندسال اخیر 

مهمتر از تعداد اسپرم، حرکتشه خرنوب روی حرکت معجزه میکنه  کاسنی هم روی تعداد اما اینارو حتما ...

ممنونم عزیز دلم .توروخدا استرس نداشته باش مطمئن باش همون خدایی ک واست معجزه کرده خودشم نگهدارشه.

من همسرم سه بار ازمایش داد هر سه تاش اسپرم نداشت.فردا نمونه برداری داره تو رویان ک اگه اسپرم تو بیضه واسمون آی وی اف انجام میدن

ممنونم عزیز دلم .توروخدا استرس نداشته باش مطمئن باش همون خدایی ک واست معجزه کرده خودشم نگهدارشه. من ...

الهی تااخرش حافظش باشه، ممنونم عزیزدلم 

اها پس کلا صفره همسرتون.. 

ان شاالله که نتیجه میده براتون گلم 

دلتو بسپار به خدا و امیدوار باش که خدا میتونه 

منتظر خبرهای خوشت هستم 

همینجا خبرم کن عزیزم😍😍😍

@maryam_ali

عزیزم اونجا قفل شد بیا اینجا

@maryam_ali   عزیزم اونجا قفل شد بیا اینجا

همسرم مشکل اسپرم داشت 

بله عزیزم تحت درمان بود نزدیک 1 سال و نیمه هرروز دارو میخورد

گلم مشکلتون چیه شما که باردار نشدین 

.  همسرم مشکل اسپرم داشت  بله عزیزم تحت درمان بود نزدیک 1 سال و نیمه هرروز دارو میخورد ...

مثبته عزیزم بی بی چکت.خیلی خوشحال شدم برات بسلامتی انشاالله آزمایشت مثبت میشه❤️❤️ماهم ناباروری بی علت داریم گلم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
مثبته عزیزم بی بی چکت.خیلی خوشحال شدم برات بسلامتی انشاالله آزمایشت مثبت میشه❤️❤️ماهم ناباروری بی عل ...

فدات گلم ایشالا به زودی شما هم شاد بشه دلتون

عزیزم شما باردار شدید؟؟؟؟

همسرتون مشکلش چی بود ؟؟ 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عزیزم شما باردار شدید؟؟؟؟ همسرتون مشکلش چی بود ؟؟ 

آره عزیزم فعلا منتظرم ببینم قلبش تشکیل شه 

اسپرمش خیلی کم بود بی دلیل 

آره عزیزم فعلا منتظرم ببینم قلبش تشکیل شه  اسپرمش خیلی کم بود بی دلیل

الهی شکر سالم بیاد بغلت 

خودتون مشکلی نداشتید؟؟؟

منم همسرم مورفولوژی ضعیفه ولی تعدادو حرکت خوبه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

الهی شکر سالم بیاد بغلت  خودتون مشکلی نداشتید؟؟؟ منم همسرم مورفولوژی ضعیفه ولی تعدادو حرکت خو ...

خودم مشکلی نداشتم عزیزم ممنونم خیلی  نگرانم بخاطر اسپرم ضعیف که حاملگی پوچ نباشه تا دوهفته دیگه برم تشکیل قلب همه چی مشخص میشه 

ممنونم گلم به حق امام حسین همه دلشون شاد بشه 

درست میشه همسرت، به اورولوژی خوب برید عزیزم، متاسفانه درمورد مورفولوژی چیزی بلد نیستم ولی عرق کاسنی بهش بده روزی نصف استکان بخوره ناشتا، روایت داریم برای نطفه مردان عالیه 

خودم مشکلی نداشتم عزیزم ممنونم خیلی  نگرانم بخاطر اسپرم ضعیف که حاملگی پوچ نباشه تا دوهفته دیگه ...

عزیزم شما اون ماهی که باردار بودیو علائمتون چی بود ؟

برای باردار شدنم‌ صلوات بفرست🙏🏻❤