2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 55 پست
مبارکت باشه به سلامتی بغلش کنی

فدات مهربون

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
هیچ دارویی استفاده نکرده بودم عزیزم  دستام داره میلرزه😭😭😭😭

اولش باورش سخته منم منتظر بودم کلی گریه کردم بعد بی بی چک گریه کردم بعد سونو گریه کردم بعد آزمایش انشالله ۸ ماه دیگه صحیح و سالم بغلش میکنی نگران نباش خوشحال باش

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش باورش سخته منم منتظر بودم کلی گریه کردم بعد بی بی چک گریه کردم بعد سونو گریه کردم بعد آزمایش ان ...

آره خیلی سخته انتظار 

فقط خدا میدونه چی کشیدم این مدت😭خدا کنه تو ذوقم نخوره عصر میرم آزمایش خون 

دعا کن اگه باشم برام بمونه 

الهی هرچی از خدا میخوای بهت بدع

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
آره خیلی سخته انتظار  فقط خدا میدونه چی کشیدم این مدت😭خدا کنه تو ذوقم نخوره عصر میرم آزمایش خ ...

انشالله جوابشو گرفتی بیا بهم بگو منتظرم منم همش دعا میکنم

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

چشم گلم شب میام میگم 

دل تو دلم نیست میگم نکنه الکی مثبت شده

چشم گلم شب میام میگم  دل تو دلم نیست میگم نکنه الکی مثبت شده

عزیزممم مبارکت باشه

میشه برا منم دعا کنی🥺

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

مثبت بود دوست عزیزم🤩🤩🤩🤩🤩

عزیزممم مبارکت باشه میشه برا منم دعا کنی🥺

ممنون گلم 

چششششم من خودم زجر کشیدم تا حامله شدم هنوزم میگم نکنه نمونه واسم 

همش نگرانم 

ایشالا به زوری قسمتت میشه 

مشکلتون چیه عزیزم

مثبت بود دوست عزیزم🤩🤩🤩🤩🤩

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم

ممنون گلم  چششششم من خودم زجر کشیدم تا حامله شدم هنوزم میگم نکنه نمونه واسم  همش نگرانم& ...

به دلت بد راه نده گلم انشالله سالم به دنیا میاریش

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم

ممنونم مهربون 💖

دل تو دلم نیست واسه تشکیل قلب 

خیلی میترسم دعام کن دعات میکنم

ممنون گلم  چششششم من خودم زجر کشیدم تا حامله شدم هنوزم میگم نکنه نمونه واسم  همش نگرانم& ...

نگوووو عزیز خدا برات سالم و سلامت نگهش داره.....آمین

تنبلی تخمدان🥺😭

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
نگوووو عزیز خدا برات سالم و سلامت نگهش داره.....آمین تنبلی تخمدان🥺😭

توکل به خدا 

استرس نداشته باش حامله میشی به زودی شک نکن 

رازیانه پودر کن هرشب بریز رو آب ولرم بخور، فقط زمان قاعدگیت نخور

سلام عزیز دلم خیلی واست خوشحالم بارداری الهی خدا نگهدار هردوتون باشه و سالم بیاد بغلتون.

راستش من خیلی اتفاقی تاپیکتونو دیدم ک ی بار گفته بودین اسپرم شوهرتون صفر شده.خیلی امیدوار شدم منم توروخدا واسم دعا کن ۶ ماهه فهمیدیم همسرم اسپرمش صفره بچه نداریم بخدا هر روز دارم میمیرمو زنده میشم.میشه بگین تعداد دقیقش اوایل چقدر بود و چرا صفر شده بود