2777
2789
عنوان

لطفا بیاین کمک کنید

121 بازدید | 26 پست

اصلا نمیتونم تو جمع باشم حرف بزنم همیشه معذبم خیلی دوس دارم خودم ولی اصلا نمیتونم

بیرون سرکار یا جایی که میرم با مردم روابط اجتماعیم خیلی خوبه ولی تو ی جمع مهمونی یا دورهمی اصلا اینجوری نیستم حالا فرقی نداره اون جمع اشنا باشه یا غریبه خیلی دارم اذیت میشم حس میکنم هیچکسم خوشش نمیاد ی آدم اینجوری کنارش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی خودمون تنها باشیم خیلی حرف میزنم اما تو جمع مهمونی یا دورهمی و اينا اصلا یکلمه هم حرف نمیزنم. 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
چرا ؟ خجالت میکشی ؟ معذبی؟ اعتماد به نفس نداری ؟

همش باهم و اینکه جالب اینجاس بیرون خیلی خوبم فقط تو ی جمع برای خوشگذرونی میرم لال میشم خیلیم سعی کردم درستش کنم کلی تمرین کردم ولی تا توی جمع میرم نمیتونم حرف بزنم بعد چون اینجوریم خودمم خیلی اذیت میشم دوس دارم زودتر ازون جمع بیام بیرون

منم وقتی خودمون تنها باشیم خیلی حرف میزنم اما تو جمع مهمونی یا دورهمی و اينا اصلا یکلمه هم حرف نمیزن ...

دقیقا من خودم خیلی شلوغم حرف میزنم شیطونم ولی تو جمع ک اونجوری میشم بقیه ام فک میکنن کلا اونجوریم 

همش باهم و اینکه جالب اینجاس بیرون خیلی خوبم فقط تو ی جمع برای خوشگذرونی میرم لال میشم خیلیم سعی کرد ...

تلقین نکن به خودت 

تمام اینا رو بزاری کنار و اعتماد به نفستو ببری بالا و  یکی دوبار حرف بزنی دیگه خجالتت میریزه 

فقط کافیه تلقین نکنی به خودت 

بعد تو ی رابطه جدی هستم که خانواده هامون در جریانن باهم رفت و امد داریم اون خیلی با خانواده من راحته ولی من نه بعد پنج شنبه ام دعوتم کرده خونشون فامیلاشونم هستن خانوادشم خیلی اجتماعیو پرحرفو خوشگذرونن از الان استرس پنج شنبرو گرفتم

دقیقا من خودم خیلی شلوغم حرف میزنم شیطونم ولی تو جمع ک اونجوری میشم بقیه ام فک میکنن کلا اونجوریم&nb ...

اتفاقا خوبه ک 

من هنوز تو سنی نیستم ک بخوام نظر بدم یا حرف بزنم چون فامیلای ما اگر ی دختر تو ی جمع حرفی بزنه و نظر بده انگار قتل کرده بخوصوص خاله بابام🙄بشدت خاله زنک هست. از نظر فامیلای ما دختر تو جمع نباید حرف بزنه و دخالت کنه البته منم مشکی ندارم اگ اینجوری بود اون دختر خوبیه🙂😣

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
تلقین نکن به خودت  تمام اینا رو بزاری کنار و اعتماد به نفستو ببری بالا و  یکی دوبار حرف ب ...

نه بابا چه تلقینی اتفاقا سعی میکنم خوب باشم ولی تا وارد جمع میشم استرس میگیرم تپش قلب همه اینا هس بعد اصن نمیدونم چی بگم چیکار کنم از ی طرفم صدام یجوریه که خیلی جلب توجه میکنه هم بچگونس هم خیلی آروم حرف میزنم کلا همه اینا مشکله واسم😪

اتفاقا خوبه ک  من هنوز تو سنی نیستم ک بخوام نظر بدم یا حرف بزنم چون فامیلای ما اگر ی دختر تو ی ...

نه واسه ما اینجوری نیس برعکسه چن روز پیشا مامانبزرگم بخاطر این رفتارم گله میکرد که چرا حرف نمیزنم تو جمع نیستم کاش حداقل جای تو بودم اونجوری بهتر بود :(

منم وقتی خودمون تنها باشیم خیلی حرف میزنم اما تو جمع مهمونی یا دورهمی و اينا اصلا یکلمه هم حرف نمیزن ...

منم

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

با اجازه اسی 

بچه ها میشه بیاید تاپیک آخرم؟ممنون میشم❤

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....