2777
2789
عنوان

دوست بد ذات داشتید تا حالا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 100 پست
خدا به داد خانواده شوهرش برسه با اين عروسشون

میگه من دشمن زیاد دارم گفتم وا چه دشمنی گفت چرا فلانی دشمنمه و ......فک کن کل فامیلشونو گفت . گفت در واقع فقط مامان و بابام دشمنم نیستن 😐

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میخواستیم بریم بلژیک ...و گفتن میتونن ویزای ایتالیا رو بگیرن تا بعد خودمون بریم بلژیک...یکی شو ...

باورم نميشه يك ميليارد براي فرانسه و ايتاليا؟من بدون مبلغ خاصي ويزاي اتريش و فرانسه گرفتم 

ويزاي ايتاليا مگع كاري داره 

خودتون با سي چهل تومن ميتونين بگيرين. من خودم راحت ميتونم بگيرم براي برادرم بعد از باز شدن راهها ميخوام اقدام كنم كانادا الان ويزاش نهايتا چهار صد ميليونه 

بعد اونيكع ميگه ويزاي ايتاليا ميگيرم از اونجا برين بلژيك نگفته كه با دوبلين چيكار ميكنه؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
منظورت اینه اگه زندگی کسی بد باشه باید انقدر بد ذات بشه که خوشیه کسیو نخواد . زندگیشم خوبه والا فقط ...

یعنی وقتی آرزوی بدبختی بقیه رو می‌کنه این انرژی منفیش برمیگرده تو زندگی خودش و دچار مشکل میشه

بله گفتم اینطوری بریم ببینیم شدنیه یانه

شدني هست فقط يه كم براي اونيكه براتون دعوتنامه ميده سخت ميشه 

بدون دعوتنامه ويزاي هلند رو بگيرين بعد برين پناهنده بشين بهتره ويزاي توريستي هلند راحته

در مورد خودت که نمیاد پیش خودت بگه می‌ره به بقیه میگه😂

آره ولی انقدر متلک میندازه و فخر فروشی میکنه حالا چیزیم نیستا معلومه که باطنا نظرش در موردم چیه

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍

بدذات ترین آدمی که تو عمرم دیدم همکارم بود‌.من یه پسر 5ساله اون موقع داشتم ک الان 7سالشه.دوستم ب بهانه آوردن کادو برای پسرم اومد خونم.طفلی همسرم هم مجبور شد بعد ناهار کلارفت خونه خواهرش.دیدم شب شد و میخواست آژانس بگیره زنگ زدم به همسرم.همسرم اومد و رسوندش.وقتی برگشت خیلی عصبانی بود.و گفت دیگه نبینم چنین آدم بی حیایی رو تو خونمون راه بدی.من فک کردم چون طولانی مجبور شده از خونه بره بیرون انقدر ناراحته.من هر وقت ناراحتم خود همسرم میره خرید میکنه ک بتونم مهمون دعوت کنم.میگه اگه با دوستات حالت بهتر میشه دعوتشون کن من از خونه میرم بیرون که شما راحت باشید.اصلا برام جای تعجب بود که چرا یه بار این دوستم اومده چنین رفتاری از همسرم سر زده.دوستم هم رفته بود همه جا نشسته بود و‌گفتخ بود همسرش غدّه،گَنده دماغه،اخلاق نداره.که همسرم رو در حد همون رسوندنش به خونشون دیده بود.این گذشت تا چند وقت پیش خیلی این دوستم زنگ زد سر ناراحتی همسرم منم کلا جوابشوندادم.ولی انقدر زنگ روی زنگ زد که مجبور شدم جوابشو بدم.باز خودشو میخواست مهمون من کنه منم بهانه آوردم که خونم به هم ریخته است بنایی داریم.گفت بریم بیرون گفتم بخاطر کرونا نمیام.مادرم حالش خوب نیست باید برم از اون سر بزنم.به هر حال هیچ جوری قبول نکردم ببینمش.بعد عذاب وجدان کرفتم  به همسرم گفتم چرا انقدر ازش بدت میادبه اصرار من بهم گفت اون به من پیشنهاد بی شرمانه داده.هی جلوی مانتوشو بازو بسته کرده منم نگاه نکردم.بعد شروع کرده به بد گفتن از تو و اینکه چطوری داری با این زن زندگی میکنی.منم وسط خیابون نگه داشتم رفتم درو باز کردم گفتم گمشو از تو ماشین من پیاده شو.من یه تار موی همسر و بچم رو به هر بی شرم و حیایی نمیدم.برای همین ازش متنفرم.انقدر قبیح....

میگه من دشمن زیاد دارم گفتم وا چه دشمنی گفت چرا فلانی دشمنمه و ......فک کن کل فامیلشونو گفت . گفت در ...

يكي از دوستاي منم همينطور بود ميگفت همه دشمن من هستن البته اون بدجنس و بدذات نبود من هميشه فكر ميكردم توهم داره يا بددله تصور ميكرد همه يا چشمشون دنبال زندگي اينه يا ميخوان به اينا از نظر مالي ضربه بزنند يا اينا رو خراب كنند كلا تو توهم زندگي ميكرد به همه هم تهمت ميزد

باورم نميشه يك ميليارد براي فرانسه و ايتاليا؟من بدون مبلغ خاصي ويزاي اتريش و فرانسه گرفتم  ويز ...

دقیقا سوال کردم گفتن اون دیگه به ما مربوط نمیشه و ما تا این دو تا کشور ساپورت میکنیم ...البته اینم بگم برای چهار نفر یک میلیارد خواستن و جالبه دوستمون که تو بلژیکه گفت بده هزینه رو و کلا تشویق مون کرد ولی من نذاشتم همسرم پولی بده چون واقعا نتونستم اعتماد کنم 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
دقیقا سوال کردم گفتن اون دیگه به ما مربوط نمیشه و ما تا این دو تا کشور ساپورت میکنیم ...البته اینم ب ...

ببين شما براي ويزاي ايناليا براي چهار نفرتون ميتونين با پنجاه شصت تومن ويزا بگيرين اين مبلغ رو نميخواد اما بحثش اينكه بعدش دوبلين ميشين به ايتاليا 

يكي از دوستاي منم همينطور بود ميگفت همه دشمن من هستن البته اون بدجنس و بدذات نبود من هميشه فكر ميكرد ...

بعضی ها خود شیفته ان به صورت بیمارگونه و توهم دارن که خیلی خاص و شایسته هستن و همه دشمن شونن...بعضی ها هم واقعا یه جور شخصیت ضعیف و ظلم پذیر دارن و واقعا مورد حیله و دسیسه قرار میگیرن ...خیلی گسترده است این بحث واقعیت یا توهم ...و تو هر بحثی رایج هست و باید دید تظاهره یا حقیقت ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
ببين شما براي ويزاي ايناليا براي چهار نفرتون ميتونين با پنجاه شصت تومن ويزا بگيرين اين مبلغ رو نميخو ...

بله شرایط شو میدونم ...ولی اینکه دوست مون و واسطه نمیخواست حقیقت و قبول کنه باعث شد سلب اعتماد شم