2777
2789
عنوان

کاش میتونستم یع بار برای همیشه رک به مادرشوهرم بگم که دخالت نکن☺😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2334 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی کلا من و همسرم اینطوری ایم که وقتی من یا ایشون داریم بچه رو تنبیه میکنیم یا دعوا مادرامون یا کسی بیاد وسط هرکی به خانواده ی خودش تذکر میده مثلا من میگم مامان شما جرا وقتی منو باباش داریم دعواش میکنیم میاید دخالت میکنید؟ با همسرم به مادرشون میگن مامان وقتی داریم دعواش میکنیم شما دخالت نکن

جمله عالی گفتی عین اینوبهش میگممحترمانه وجسورانه

عززیزمی .فقط رو جمله ی مخصوصا برای پسرت خیلی خیلی تاکید کن .بگو پسرت از سرکار میاد خسته و کوفته احتیاج به آرامش و استراحت داره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

قربونت برم آبجی کاملاااا درکت میکنمخیلییییی اعصاب آدم خورد میشه منم تو شرایط تو بودم اما خداروشکر جر ...

خیلی کار خوبی کردی عزیزم اتفاقا

من چن بار غیرمستقیم گفتم 

مستقیمم گفتم این زن بازکارخودشو میکنه

خیلی کار خوبی کردی عزیزم اتفاقامن چن بار غیرمستقیم گفتم مستقیمم گفتم این زن بازکارخودشو میکنه

بهترین کار اینه بهش محل ندی هر زری ک میخواد بزنه تو بهش اهمیت نده کار خودتو بکن 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

خب اونم گفته چه بد دیگه چیکار کنه😂

اره خیلی دلسوزانه رفتار میکنه مادر شوهرم 

ببین یه سری میگفت

تااین چن وقته من اینجا مهمونم

من میرم دنبال پسرم(به بچه من میگه)از مدرسه بیارمش

وای فک کن پسرم یه اینم عادت کنه اون بیاردش خونه 

سرراه براش خوراکی بگیره و..

نه به خاطر یه مشکلی اومدن اینجا دوماهی میشع اومدن

بهش بگو مادرجان اگر دمبل به خودتون پرت میکرد طوریتون میشد چی؟..............خودتون تو دلتون نمیگفتین ما خوب تربیتش نکردیم؟..............اجازه بدین گاهی باهاش تلخ رفتار بشه وگرنه بعدا تو جامعه لعن و نفرینش مال ماست اون موقع مادربزرگ مهربونش همه جا همراهش نیست که ازش دفاع کنه

مامان ترنم سابق......عضویت 1387