2777
2789
عنوان

دوست بد ذات داشتید تا حالا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 100 پست
بدذات ترین آدمی که تو عمرم دیدم همکارم بود‌.من یه پسر 5ساله اون موقع داشتم ک الان 7سالشه.دوستم ب بها ...

وای چقدر بدذات ....همسر خوبی داری بهش افتخار کن عزیزم

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدذات ترین آدمی که تو عمرم دیدم همکارم بود‌.من یه پسر 5ساله اون موقع داشتم ک الان 7سالشه.دوستم ب بها ...

دست همسرت دردنکنه خوشم اومد👌👌👌

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
همسر منم یه رفتارای بدی داره ولی واقعا از این نظر بهش افتخار میکنم.

این وفاداری و نجابت واقعا جای تحسین داره ...هیچ انسانی کامل نیست ..ولی انسان با شرف قطعا جزء بهترین ها محسوب میشه ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
منظورش این هست عمر دوستیمون بالای 15 سال بوده، نه اینکه 15 ساله باشن

اههههان مچکرم از ادبتون و یادآوریتون. فکرکردم استارتر ۱۵ سالشهگفتم این تیکه کلاما برا سن بالاهاس. مرسی توضیح دادین🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اههههان مچکرم از ادبتون و یادآوریتون. فکرکردم استارتر ۱۵ سالشهگفتم این تیکه کلاما برا سن بالاهاس. مر ...

ممنون از شما که اینقدر متین و بزرگوارید

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
كانادا ببين شركتهاي مهاجرتي نود و نه درصدشون دزد وكلاهبردارن من يه قرارداد محكم دارم بازم گيرافتادم ...

عزیزم کانادا، برای کاراقدام کنیم، مثلا یه فست فود کوچیک بنظرت قبول میکنن برای کار بریم؟ ویزامیدن؟ یا خ سخت میگیرن

بنظرت حدودی چقد سرمایه برای ویزا میخواد؟ 

شماکدوم شهرمیخواستین برین؟ ❤️

اگه هرتوصیه و پیشنهادی داری ممنون میشم راهنمایی کنی💕من دوتا بچه هم دارم

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
 عزیزم کانادا، برای کاراقدام کنیم، مثلا یه فست فود کوچیک بنظرت قبول میکنن برای کار بریم؟ ویزامی ...

منظورت استارت اب هست؟ايلتس دارين؟ببين حدود ١٥٠-٢٠٠ هزار دلاركانادا ميخواد اما بحثش اينكه ويزا به اين راحتي نميده ويزاي استارت اب رو خيلي سخت ميده اما ويزاي سرمايه گذاري رو راحت ميده اونم حداقل هشتصدهزار دلار ميخواد از بس سرمايه گذارهاي هندي و چيني با چندين ميليون دلار سرمايه گذاري كردن كانادا سطح سرمايه گذاري رو برده بالا 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
منظورت استارت اب هست؟ايلتس دارين؟ببين حدود ١٥٠-٢٠٠ هزار دلاركانادا ميخواد اما بحثش اينكه ويزا به اين ...

بله عزیزم استارت اپ، زبان ودرحال یادگیری م، پس از چه راهی اقدامش راحتره؟

چقد پولمون بی ارزشه،خوشبحال اونایی که چندسال پیش بادلار 3تومنی رفتن

شما از طریق تحصیلی اقدام کردین؟ 

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
بله عزیزم استارت اپ، زبان ودرحال یادگیری م، پس از چه راهی اقدامش راحتره؟ چقد پولمون بی ارزشه،خوشبحا ...

استارت اب همش پلن بيزينس ات مهمه يعني اداره مهاجرت بايد قانع بشه كه پلن ات براي كانادا مفيده اينم بينهايت سخته

راه ديگع اش تحصيليه كه من اقدام كردم اونم باز امار ريجكتي توش خيلي بالا هست و من اميدي بهش ندارم ويزا بشم اما خوب شرايطش هم سخته نمره زبان و كلي مدارك ديگه ميخواد

اكسپرس اينتري يا شغلي يا همون اسكيل وركر هم هست اونم بايد امتياز بالا بيارين و شغلتون جزو ناك باشه 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم