2777
2789
بچهها من شیر میدم21ماهه الان بعد از بارداری سومین باره پریود میشم که دو دفعه قبل خونریزیم شدید بود گفتم شاید بعد از دوسال شدم شدید.بعد لک بینیو ترشحات خونی داشتم رفتم دکتر سونو کرد گفت ضخامت اندومتر زیاده و مشکوک برو تست بارداری بده خلاصه بتا هم منفی بود بهم دوفاستون داد گف روزی2تا15روز بخور بعد که قطع کردی پریود شدی بروسونوولی من10روز خوردم پریود شدم!!!زنگ زدم دکتر گف دیگه ادامه نده و پاک شدی فوری سونو برو
طولانی شد ببخشید خلاصه اینکه همیشه روز3به بعد خونریزیم کم میشه ولی الان4روزه واقعا شدید خونریزی دارم طوری که خودمم ترسیدم!راه میرم انگار شیر اب بازه!!!!لختههای بزرگ هم میاد توشون.دشویی میرم تا خودمو بشورم همینجوری ازم میریزه خون.ببخشید حالتون رو بد کردم ولی زنگ زدم از دکترم بپرسم شانس من رفته خارج تا یه هفته دیگه نیس.به نظرتون نرمال اینهمه خونریزی شدید؟یا دوفاستون بدترم کرده؟اصلا هنگ کردم خودمم نمیدونم چمه و چی شده و مشکل چیه فقط میدونم الان واقعا شرایطم ناجور
اخرم علت ترشحات خونی و اینکه چرا ضخامت رحمم اینقدر بالا بوده رو نفهمیدم هیچ این خونریزی شدیدم بهش اضافه شد!؟؟!کسی سر در میاره یا تجربه مصرف دوفاستون یاترشحات خونی داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچکی کمکم نمیکنه؟هیچکی تجربشو نداره؟نینی سایت. فقط برا تاپیکای جنجالی و دعوا و کینه همه میانبابا این سایت مادر و کودک در اصل ولی شده روانشناسی و مشاور
طولانی شد ببخشید خلاصه اینکه همیشه روز3به بعد خونریزیم کم میشه ولی الان4روزه واقعا شدید خونریزی دارم ...

اتفاقا منم سه دوره دوفاستون خوردم تو این ماه دوبار پریود شدم این چه جور تنظیمیه حتی باعث شد سفر زیارتیم بهم بخوره خیلی هم درد داشتم

سلام عزیزم.خوبید؟ من دقیقا مشکل شما رو دارم.دوفاستون خوردم  و بچمم همسن بچه شماست تو زمان تاپی ...

شما چه کردین   من  روز ۳ پریودیم   و حشت کردم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
شما چه کردین   من  روز ۳ پریودیم   و حشت کردم

من اون دوره اول بعد از دوفاستونم وحشتناااااک بود.انگار گوسفند سر بریدن!

آخر قرص جلوگیری  DE خوردم تا قطع شد.قرص که تموم شد پریود شدم ولی نه به اون شدت.بعد از اونم یه هفته پاکم یه هفته میشم ولی خب شدتش اون طوری نیست.