2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادش منم عمل کرده هیچ ترس نداره ولی هرچی دکترت گفت بعد عمل انجام بده که عمل تاثیر داشته باشه

ان شاءالله 

تازگی ها عمل کرده؟ 

هزینه عملش اطلاع دارین چقدر شد؟ 

میگن بعد عمل چشم خیلی میسوزه

من چند سال پیش جراحی کردم خب؟راحت ترین عمل دنیا و بهترین و باکیفیت ترین عمل دنیاس اصلا از انجامش پشیمون نمیشی دردی نداری فقط سه تا پنج روز چشمات حساسِ به نور نباید زیاد با گوشی یا لپ تاپ کار کنی تو اتاق کم‌نور باشی اما همش کمتر ی هفته طول میکشه..ارزششو داره..چیزی نیست ک غیرقابل تحمل باشه

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
واقعا دیگه خسته شدم از چشم درد و عینک

راحت میشی بابا بعدش همش میگی چرا زودتر انجام ندادم من ک زیر عملش زجرم میکشیدم باز برگردم عقب انجامش میدم 

بیمارستان فارابی دولتیه خیلی کم هزینش میشه ولیبیمارستان نور خصوصی خیلی زیاد دقیق یادم نیست مال چندسا ...

ممنون عزیزم 

من شهرستان هستم اگه بخوام عمل کنم باید برم شیراز 

یعنی هزینه بالی 10 میلیون؟ 

راحت میشی بابا بعدش همش میگی چرا زودتر انجام ندادم من ک زیر عملش زجرم میکشیدم باز برگردم عقب انجامش ...

یکم مشکل هزینه دارم تقریبی نمیدونین هزینش چقدر میشه؟ 

یکم مشکل هزینه دارم تقریبی نمیدونین هزینش چقدر میشه؟  

شهرها و حتی دکتر های مختلف هزینه هاش متفاوته عزیزم مثلا من اهوازم اون موقع ک عمل کردم دو تومن بود الان چهار تومن شده البته پیش متخصص عالی ولی اگه تهرانی دو تا‌کلینیک بهت معرفی میکنم دوستام انجام دادن عالی بوده هزینشونم مناسب بوده بقیه جاهارو اطلاع ندارم..باید بری جاهای مختلف سر بزنی هزینه بپرسی کاراشون رو ببینی بعد تصمیم بگیر اما عقب ننداز ب ضررته

ممنون عزیزم  من شهرستان هستم اگه بخوام عمل کنم باید برم شیراز  یعنی هزینه بالی 10 میلیون ...

ما هم شهرستان هستیم  تلفنی وقت بگیر بعدا که میری پروندونگاه میکنن خودشونم دوباره با یه دستگاه میزان بینایی تو می سنجن بعد بهت وقت عمل میدن به خدا زیاد سخت نیست این بیمارستان مخصوص چشم پزشکی فقط