2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 175 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دیگع احترام به بزرگتر معنی داره ن حرمت نگه داشتن هیچی به هچیی🤦‍♂️

بخدا من پدرم زیرگوشم میزد تو روش نگا نمیکردم الان جرعت نمیکنی به یه بچه بگی تو یه جوری برمیگرده فوش کِشِت میکنه که توش میمونی😅

دقیقا 👌👌 بیچاره خواهرم مونده دست بچه هاش خیلی گستاخن دهه هشتادیا

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

اسمش رو بزار متفاوت...ماها زیادی منعطف بودیم...اتفاقا نسل جدید حریم شخصیشون رو بیشتر می‌شناسن و برای حفظش پافشاری میکنن و صد البته که این کار گاها شکل لجبازي و گستاخی میگیره😊

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

منم 16 سالمه بله متاسفانه بعضی ها واقعا از حد و مرز خارج شدن 

حرفی داشته باشم با احترام سعی میکنم بیانش کنم ولی برخی هم سن های من حرف زدن معمولیشون با فحشه

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند

ی فیلمی دیدم دخترا تو یه پارکی تو اصفهان قمه کشیده بودن امروز 🤣

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
ارههههههه شدییییییییییدا موافقم خودمم ۱۷سالمه ولی واقعا موافقم

خودمم تو سن بلوغ و نوجوونی بودم ولی خب بچهای امروزی اغلبشون زیادی دیگه حساس و جوشی شدن

خوشحالم آدمایی هستن که درک میکنن💛❤️

الان سن بالا ها بدترن جونا ک هیچ 😅

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
دقیقا 👌👌 بیچاره خواهرم مونده دست بچه هاش خیلی گستاخن دهه هشتادیا

من دهه هشتادیم ولی بی زبون و کم حرف واقعا اصلا گستاخ نیستم ولی به جرئت میتونم بگم حداقل ۹۵ درصدشون گستاخن

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

خیر،  موافق نیستم . 

شما شغلتون چیه که با نوجونها ارتباط دارید ؟

قبل از شروع کار چند تا کتاب در مورد روانشناسی کودک و نوجوان خوندید؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خودمم تو سن بلوغ و نوجوونی بودم ولی خب بچهای امروزی اغلبشون زیادی دیگه حساس و جوشی شدن خوشحالم آدما ...

☺😙😙❤

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(