2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 175 پست

بله متاسفانه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

دستاوردهای علم روانشناسیه!!!   

اینو نگید اونو بگید نزنید... آخرشم شد این!!! 

قدیم پدرمادرا میخوابوندن تو گوش بچه ها جالبه اونا بهتر تربیت میشدن

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجوری با بیشعوری میخوان پیش برن انگار 

بعضی ها البته

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند

فکر کردی به خاطر چیه؟

همش به خاطر فضای مجازی و استفاده نادرستشون از دنیای مجازی

هیچ نوجوون با شخصیتی پیدا نمیشه همشون رفیق باز شدن

وقتی ی رفیق الکی تو مجازی پیدا کنه خب یاد میگیره دیگه اونم میشه عین رفیقش

البته همه اینجور نیستن ی سریا تو سن نوجوونی ازدواج کردن

من دهه هشتادیم ولی بی زبون و کم حرف واقعا اصلا گستاخ نیستم ولی به جرئت میتونم بگم حداقل ۹۵ درصدشون گ ...

همه که نه ولی اکثریت

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

واااای نگو که دلم خونه... اکثرشون دنبال دوستی با جنس مخالفن.. بی‌ادبی و فحاشی رو نشونه ی شاخ بودن میدونن..😑😑 یجوری ادای ادمای دلشکسته رو درمیارن که فکر میکنی چندین بار شکنجش کردن😐 تهشم میبینی بزرگترین مشکلشون اینه که باباشون سرشون داد زده😐😐 هرکی فحش بده خیلیییی باحاله😐 

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

واقعا قبول دارم 

با اینکه خودم 17دسالمه 

داداشم 12 واقعا خیلی بی ادب و پروعه 

این فحشای خیلی زشت که بیشتر جنسیه واقعا بده که داره عادی میشه تو دهن بیشتر نو جوونا یا جوونا میچرخه 

حتی بین دوستام 

موقع مسخره بازی دوستام حالا هیچی 

ولی کلا تو زبونشون افتاده حتی حرف. زدن عادی 

آره میفهمم دیروز رفته بودیم پارک یه اکیپ بودن مثلا۴تا دختر ۶ تا پسر داشتن تو پارک وسطی بازی میکردن تیپم که نگم براتون مدلا اینا که تو اینستا کلیپ میزارن حالا من خودمم بیست سالمه داشتم به این فک میکردم من همسن اینا بودم اصن مامانمینا اجازه نمیدادن خودم تنها برم پارک اونم چه برسه با پسر ..اون لحظه قشنگ حس این دهه شصتیا که میگفتن ما نسل سوخته بودیم حس میکردم 😂

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
دستاوردهای علم روانشناسیه!!!     اینو نگید اونو بگید نزنید... آخرشم شد این!!!  قدی ...

نه اصلا 

برخی پدر مادرا از سن کم بچه رو تو فضای مجازی رها کردن و این شده نتیجه اش 

خداروشکر پدر و مادر من روی قوانین حساس هستن وگرنه منم مثل اونا میشدم

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
تو دوره الان‌مد شده بی ادبی یعنی شاخ بودن و با کلاسی یه تفکر غلطه و اکثر نووجونا تحت تاثیرن

دقیقا

خصوصا دخترا تو این زمینه تنزل بیشتری داشتن به نظرم. شدیدا بددهن و ادای لاتا رو در بیار شدن

مهمونی خونه خواهر شوهرم دعوت بودم 

یه دختر ۱۴ ساله داره 

سر سفره به همه لیوان رسید جز دختر من 

گفتم زندایی یه لیوان میاری بیزحمت؟؟؟

گفت همه لیوانا کثیفن

گفتم خب یدونه بشور بیار گفت مگه اینجا خونه منه من برای خودمم کار نمیکنم مامانم میاره برام برای دختر تو کار کنم😕

و من به معنای واقعی کلمه لال شدم و کسی برای دخترم لیوان نیاورد لیوان خودمو بهش دادم😥

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
من دهه هشتادیم ولی بی زبون و کم حرف واقعا اصلا گستاخ نیستم ولی به جرئت میتونم بگم حداقل ۹۵ درصدشون گ ...

منم مال اوایل هشتادم ولی به طور عجیبی متنفرم از خصوصیات این دهه.. ۹۵ چیه؟؟؟ ۹۸ درصدشون همینن🤦🏻

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
فکر کردی به خاطر چیه؟ همش به خاطر فضای مجازی و استفاده نادرستشون از دنیای مجازی هیچ نوجوون با شخصی ...

نه بعضی ها اینجورین 

کسایی مثل منم هستن که ساعت 10 شب گوشی رو تحویل میدن و سرشون تو کتابشونه

منم 16 سالمه بله متاسفانه بعضی ها واقعا از حد و مرز خارج شدن  حرفی داشته باشم با احترام سعی می ...

آره دقيقا خیلی بدم میاد 

زنگ میزنه میگه سلام خره 

چطوری توله 

و...... از اینا خیلی بدتر