2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 175 پست
گستاخ چیه بابا من خودم نوجوانم چون نمیزاریم مثل یه کودک باهامون رفتار کنین یا دستور بدین فکر میکنین ...

عه نمونه ؟

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مال اوایل هشتادم ولی به طور عجیبی متنفرم از خصوصیات این دهه.. ۹۵ چیه؟؟؟ ۹۸ درصدشون همینن🤦🏻

هوووووف🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

یه سری که گستاخ هستن اون به کنار ولی نسل ۸۰ به بعد خیلی با قبل از دهه ۸۰ متفاوته نسل قبل از ۸۰ با عقاید پوسیده نمیتونه با نسل ۸۰ به بعد که نسل تکنولوژیم هست و اطلاعات و فرهنگ رفت بالا کنار بیاد 

✈🇺🇸
 دقیقا خصوصا دخترا تو این زمینه تنزل بیشتری داشتن به نظرم. شدیدا بددهن و ادای لاتا رو در بیار ...

درسته

نسل جدید خیلی اخلاقای خوبی دارن دنبال استقلالن اما وقتی زیاده روی بشه میشه گستاخی و بی ادبی

در کل باید از پتانسیلشون تو زمینه مثبت استفاده بشه نه منفی

موافقم خیلی بی خود شدن 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
یه سری که گستاخ هستن اون به کنار ولی نسل ۸۰ به بعد خیلی با قبل از دهه ۸۰ متفاوته نسل قبل از ۸۰ با عق ...

دقیقا من از عقاید پوسیده و کلیشه ای متنفرم متنفر

ولی با این رفتار برخی نوجوون ها هم خیلی مخالفم 

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
نه بعضی ها اینجورین  کسایی مثل منم هستن که ساعت 10 شب گوشی رو تحویل میدن و سرشون تو کتابشونه

اصلا ربطی به این چیزا نداه

اگه واقعا خودشون عاقل باشن میدونن چجوری از اینترنت استفاده کنن

من خودم 14 سالمه مادرم گوشی تا صب هم دستم باشه هیچ کاری بهم نداره

چون خودش بهم اعتماد داره میدونه که تو گوشی چ کار میکنم

البته بیشترش تقصیرپدر مادراست 😅

دختر خالم ۱۷ سالشه بعد با پسرای کم سن‌تر از خودش دوست میشه 😑

اون بار میگفت اه این عکسم خوب نشد بفرستم‌برای علیرضا باباش گفت یدونه دیگه بگیر 

من :😐خواهرش:😐  پدر مادرش خیلی عادی😂

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

بنظرم من از نیمه دوم ۸۰ وگرنه ما اولش بودیم از این خبرا نبود بریم تو پارک با پسرا بازی کنیم دست بدیم واحساس کنیم کار شاقی داریم میکنیم 

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

شدیدا قبول دارم من ادم پایه ای هستم با نوجوونا و بچه ها ارتباطم خوبه اما بعضی بچه ها خیلی عذر میخوام انگار اصلا پدر مادری بالاسرشون نبوده که یکم احترام یادشون بده درسته زمونه عوض شده یه سری باورها و عقاید به مرور زمان رنگ باختن اما به نطر من احترام یه چیزیه که تو همه دوره ها و زمونه ها باید بچه یاد بگیره اینکه جلوی چه کسی چطور حرف بزنه هر چیزی رو هر جایی نگه  الان بیشتر بچه ها انگار دیمی بزرگ شدن هیچ آداب معاشرت نمیدونن حداقل به اندازه سنشون ... 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
دقیقا من از عقاید پوسیده و کلیشه ای متنفرم متنفر ولی با این رفتار برخی نوجوون ها هم خیلی مخالفم&nbs ...

من خودم یه خواهر ۱۱ ساله دارم تو سن بلوغن یه سری از رفتاراش دست خودش نیست منم نمیتونم تحملش کنم

✈🇺🇸