2777
2789
عنوان

بحث آزاد🤔😉

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 46 پست
پوشش شخصی هرکس به خودش ربط داره و ملکه انگلیس هم که باشی حق دخالت تو کار بقیه رو نداری در کل عقیدم ا ...

حرف شما درست و متین

که میگن عیسی به دین خود موسی به دین خود...

ولی از نظر من پوشش خیلی تاثیر داره بر تحریک مردان یا حتا زنان!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جای دنیا ازین مردا هست خودمون رعایت کنیم که راحت تریم

بالاخرع هر کس هر جور بخاد میتونع بگردع دیگ 

درستع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مردایی که ادادرمیارن ماتحریک نمیشیم دروغ میگن ذاتیه 

زر میزنن بابا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

پوشش شخصی هرکس به خودش ربط داره و ملکه انگلیس هم که باشی حق دخالت تو کار بقیه رو نداری در کل عقیدم ا ...

اصلن حرفتون رو قبول ندارم درسته هرکسی و تو قبر خودش میزارن ولی کمی فک کنین اگه این صحت داشته باشه پس چرا امر به معروف و نهی از منکر واجب شده؟
دقت کنید اگر اینطور باشه پس چرا وقتی میخوایم یه کار اشتباه بکنیم میگیم مردم اینو میگن و اونو میگنن پس باید برامون مهم نباشه دیه

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
حرف شما درست و متین که میگن عیسی به دین خود موسی به دین خود... ولی از نظر من پوشش خیلی تاثیر ...

نه این مثال اشتباست

اتفاقا دین حضرت موسی و‌عیسی یکی بوده 

وقتی از حضرت عیسی میپرسن شریعتت چیه ، میگن من امده ام شریعت فراموش شده ی موسی را زنده کنم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
نه این مثال اشتباست اتفاقا دین حضرت موسی و‌عیسی یکی بوده  وقتی از حضرت عیسی میپرسن شریعتت چی ...

عزیزم این یک ضرب المثل

یعنی هرکس دین خودش رو داره

هرکس رو تو قبر خودش میزارن

بله تمام پیامبرای ما یک دین داشتن

وقتی وارده اجتماع میشید ، چون وجه اجتماعی میگیره ، دیگه به همه مربوطه 

پس من وقتی اومدم بیرون با نگام زوم میکنم روی شما و اندام شما  کسی هم حق نداره بهم بگه کارت درست نیست ، چون چشم خودمه 

درحالی که در بعضی کشورها این قانونه که نباید به کسی نگاه طولانی داشته باشید 

عزیزم این یک ضرب المثل یعنی هرکس دین خودش رو داره هرکس رو تو قبر خودش میزارن بله تمام پیامبرای ما ...

خوب این مثال ها اشتباه هست اینکه عیسی به دین خود موسی به دین خود هرکس و تو قبر خودش میزارن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو......
وارد اسلام کردن از اول تو اسلام نبوده

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
عزیزم این یک ضرب المثل یعنی هرکس دین خودش رو داره هرکس رو تو قبر خودش میزارن بله تمام پیامبرای ما ...

ضرب المثل هم باشه باید درست بکاربرده بشه و اگه غلطه نباید دیگه بگن چون خودش تحریفه

حرف شما درست و متین که میگن عیسی به دین خود موسی به دین خود... ولی از نظر من پوشش خیلی تاثیر ...

درسته ولی خب دیگه جامعه بیشتر رو به عریان شدن پیش رفته.

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...  
اصلن حرفتون رو قبول ندارم درسته هرکسی و تو قبر خودش میزارن ولی کمی فک کنین اگه این صحت داشته باشه پس ...

عزیزم عقاید فرق داره و تفکرات متفاوت

همه هم مقید نیستن بعضی ها ممکن  کلا نپسندن این مدل زندگی یا حرف مردم براشون مهم نباشه.

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...