2777
2789
عنوان

بحث آزاد🤔😉

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 46 پست
چرا قوانین خانواده رویال رو به اسلام و حجاب ربط میدید. مثلا یکی از قوانینشون اینه که حتي خانم های با ...

خب من اصلا کاری با اسلام ندارم که...

فقط گفتن نظرتون در مورد این حرکت ملکه چی بوده

نظر خواصی ندارم ولی هرچی پوشیده تر بهتر 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف درستی زده 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

خوب یعنی به وضوح میگه اسلام زنان اسلامی رو ملکه و سلطنتی میدونه که بهشون امر میکنه پوششون جلوی نامحرم مناسب باشه

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
چرا قوانین خانواده رویال رو به اسلام و حجاب ربط میدید. مثلا یکی از قوانینشون اینه که حتي خانم های با ...

اتفاقا تنها چیزی ک مربوط نبود ب این قضیه اسلام بود 

و استارتر میخواست ثابت کنه این قضیه اصلا منحصر ب اسلام نمیشه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
مردایی که ادادرمیارن ماتحریک نمیشیم دروغ میگن ذاتیه 

مثل کیوان امام با تجاوز به ۳۰۰ دختر.‌‌..

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
خوب یعنی به وضوح میگه اسلام زنان اسلامی رو ملکه و سلطنتی میدونه که بهشون امر میکنه پوششون جلوی نامحر ...

نه به نظر من اینطور نیست

دین اونها اسلام نیست و فکر می کنم یهودی باشند

این عکسی که شما گذاشتین صحت نداره  بله قوانین خاصی در پوشش دارن اما ربطی به هرچه پوشیده تر اصی ...

نمیدونم عزیز

از این عکس تو گوگل خیلی هست

حتا در مورد در یوتوپ هم خیلی صحبت و نقد شده

معمولا سیاسیون هم اینجورین ، لباس هاشون پوشیده هست مثله انکلا مرکل لباس میپوشن  ،نمیدونم این خبر درسته یا نه ، ولی خوده  این خانوم به عنوان شخصیت سلطنتی باید اینو میدونست ، نه اینکه اینجوری رسانه ای بشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
نه به نظر من اینطور نیست دین اونها اسلام نیست و فکر می کنم یهودی باشند

من نگفتم که دین اونا اسلامه اسلام کاملترین دینه یعنی از چند تا دین رسیده و کاملترین دین شده یه مثال پیش پا افتاده بود برا اونایی که اسلام رو انکار میکنن

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست

پوشش شخصی هرکس به خودش ربط داره و ملکه انگلیس هم که باشی حق دخالت تو کار بقیه رو نداری در کل عقیدم این که باید آزادانه زیست اگه با چند تا تار مو بخوان تحریک بشن قطعا مشکل دارن و نکته جالب تر ترجیحا وقت گذاشتن رو کنترل چشم و شهوت هم زن هم مرد از جریان لباس پوشیدن و... واجب تره.

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...