2777
2789

یه بنده خدایی تو همین سایت گفت با غسل سوره توحید نتیجه دیده ولی توضیح ندادن

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باطل کردن طلسم بخت (باز شدن بخت بسته شده)

ازدواج کردن و تشکیل خانواده از امور موکد در اسلام است. اما در برخی از موارد انجام این عمل به دلایلی مشخص یا نامشخص دچار وقفه و تعطل میگردد. در برخی موارد این مساله همان تعطیل الزواج است. با وجود اینکه فرد دوست دارد که ازدواج کند ولی به هر دلیل این عمل جور نمیشود و مشکلات عدیده در سر راه قرار میگیرد (بصورت غیر عادی و به کرات و مرات). این مسئله به گونه ای است که فرد را نسبت به ازدواج دلسرد میکند و حتی ممکن است ازدواج و تشکیل خانواده را بفراموشی بسپارد. نحوه عمل این نوع طلسم در مورد دختر خانمها متفاوت است (دیده نشدن و مطرح نشدن توسط دیگران جهت ازدواج ، تعدد خواستگار داشتن ولی سرنگرفتن ازدواج ، عدم تمایل به ازدواج ، خواستگارهای غیر قابل قبول و مطرح شدن بحث ازدواج و سپس به فراموشی سپرده شدن و….. البته نتیجه نیز همان است که ذکر شد.

یک روش علاج

دعاهای مختلفی برای سحر تعطیل الزواج (طلسم و سحر بخت و ازدواج) ذکر گردیده است. یک روش بسیار موثر قرآنی برای ابطال این نوع سحر و طلسم ، ( و صورت گرفتن ازدواج موفق و نیکو ) انجام اعمال ذیل است :

۱- وضو قبل از خواب ، سپس آیه الکرسی – سپس معوذات را بخواند و در کف دستهایش بدمد و سپس دستهایش را بر بدنش بمالد (سه مرتبه این عمل را تکرار کند) .

۲- گوش دادن به قرائت آیه الکرسی (میتواند از قرائت ضبط شده استفاده کند و روزی یک مرتبه به آن گوش دهد.)

۳- گوش دادن به قرائت معوذات (سوره های مبارکه الاخلاص – الفلق – الناس ) چندین مرتبه پی در پی . (میتواند از قرائت ضبط شده استفاده کند) و روزی یک مرتبه به آن گوش کند.

۴- همچنین رقیه ابطال سحر ذکر شده را بر آب پاک قرائت کند و با آن آب غسل کند. هر سه روز یکبار این عمل را انجام دهد.

۵- بعد از نماز صبح ، یکصد مرتبه بگوید : ( لا إله إلا الله وحده لا شريك له ، له الملك و له الحمد يحيى و يميت و هو على كل شىء قدير ) .

اعمال مذکور را به مدت یک ماه کامل انجام دهد به اذن و اراده خداوند تبارک و تعالی کارش انجام میشود و حاجت میگیرد.

...........‌‌......................

mosavi114@ تلگرام

Mosavi114 اینستاگرام

mosavi114@ سروش

سید حمزه موسوی

من برای اینکه اثرش نره مدت زیادمیپوشیدم وقتی هم میشستم ابشومیریختم باغچه حیاط گناه نشه عوض میکردم او ...

روی لباس زیر بنویسم عزیزم؟

بعد که شستیم روی لباس بعدی ، درسته؟

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
تاپیکم در مورد واسطه های ازدواج را بخوانید گروهش کشوری هست برید وارد کانال رویش در سروش بشید اسم ر ...

تبیان نوشتم ولی خبری نیست ، ممنونم میرم سر میزنم ببینم چیه

تاوقتی ازدواج کنی تنت کن لباسارو

می‌نویسم گلم حتما 

خدا خیرت بده، هر چی از خدا میخوای بهت بده، ایشالله نتیجه بگیرم 

باطل کردن طلسم بخت (باز شدن بخت بسته شده) ازدواج کردن و تشکیل خانواده از امور موکد در ا ...

لطف کردی عزیزم ، الهی که حاجت روا بشی🤲 الهی که هی. ببینی

ایشاله به زودی ازدواج کنی برات دعا میکنم راستی نذر کن این روزای عزیز که اگه به حاجتت رسیدی سال بعد ه ...

ممنونم گلم زیارت عاشورا هم میخونم ، برام دعا کن ، ایشالله هر چی میخوای خدا بهت بده