2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایدبخونی نوشتن که فایده نداره من ختم بسم الله هم شروع کرده بودم روزاول یه دونه روزدوم دوتاتاروز۴۰چه ...

سلام ببخشید شما حسن خوندن ختم بسم الله ازدواج کردین؟ چند سالتون بود ازدواج کردین

سال نود۲۲سالم بودازواج کردم یه هفته مونده بودختم تموم بشه ازدواج کردم

خوشبخت باشی عزیزم... بنظرت اثر این ختم بود؟ یا ختم دیگری هم باهاش میخوندی؟ کسی مد نظرت بود یا شوهرت اتفاقی پیداش شد عزیزم؟ ببخشید با چه شرایطی میخوندی ختمو رو ب قبله و پشت سر هم یاتقسیم کردی؟ معذرت میخام سوالام زیاد شد من برای ازدواجم میخام بدونم خاستگار مناسب ندارم سنمم بالا رفته.. ممنون میشم جواب بدین سوالامو

خوشبخت باشی عزیزم... بنظرت اثر این ختم بود؟ یا ختم دیگری هم باهاش میخوندی؟ کسی مد نظرت بود یا شوهرت ...

بایک تسبیح بایدبخونی نه تسبیحای مختلف درساعت مشخص هم بخونی تاثیرش بیشتره اگه همراه باتومادرت یادوستات هم برای ازدواج توشروع کنن خیلی خوبه همراه بااین ختم باگریه ازامام زمان حاجتمومیخواستم ازدواجم سنتی بودهمسایمون برای فامیلشون اومدخواستگاری ازدواجمون سرگرفت من شرایط داشتم موسیقی گوش نمیکردم خداکسیروفرستادکه اونم گوش نمیده باهم جوریم اینجامیگفتن سوره مریموبخون دمیده کن توآب آبوبریزتوسرت 

بایک تسبیح بایدبخونی نه تسبیحای مختلف درساعت مشخص هم بخونی تاثیرش بیشتره اگه همراه باتومادرت یادوستا ...

ابجی اینی ک میگی من موسیقی گوش نمبکردم اونم گوش نمبده رو با جون و دل درک میکنم دمت گرم

منم دارم سعی میکنم بوی گل بدم تا پروانه بیاد سمتم😁 میشه واسم دعا کنی🥺🥺🥺

خوشبخت باشی عزیزم... بنظرت اثر این ختم بود؟ یا ختم دیگری هم باهاش میخوندی؟ کسی مد نظرت بود یا شوهرت ...

چله نادعلی یاچله صلوات برای شهدای گمنام هرروزدرزمان مشخص تاثیرش زیاده من برای ازدواج خواهرم قران ختم کردم برای شهیدحججی ازدواجشوازش خواستم توخواب عقدشودیدم 

ابجی اینی ک میگی من موسیقی گوش نمبکردم اونم گوش نمبده رو با جون و دل درک میکنم دمت گرم منم دارم سعی ...

من به هردری میزدم همه ی چله هاروامتحان میکردم انشاالله خداحاجتتوبده آدم افسردگی میگیره وقتی میبینه دوستاش ازدواج کردن اون مونده ختم قران برای شهیدحججی یادت نره

چله نادعلی یاچله صلوات برای شهدای گمنام هرروزدرزمان مشخص تاثیرش زیاده من برای ازدواج خواهرم قران ختم ...

عزیزم خواهرت عقد کرد؟ چند روزه ختم کردی قرانو؟ خواهرت چند سالشه 

سال نود۲۲سالم بودازواج کردم یه هفته مونده بودختم تموم بشه ازدواج کردم

ختم بسم الله؟ همونی ک روز اول ۱۰۰ مرتبه زور دوم ۲۰۰ مرتبه هی میره بالا؟ روز اخر ۴۰ دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم