2777
2789
ختم مجرب برای بخت گشایی و ازدواج

برای پسران و دخترانی که امر ازدواج بر آنها سخت شده است و با مشکل مواجه شده اند ختم شریفه ذیل که مجرب است و مدت آن یک هفته است پیشنهاد میشود: 

● هفتاد مرتبه آیه الکرسی بخواند.
● هفتاد مرتبه سوره اخلاص قرائت کند.
● هفتاد مرتبه سوره شریفه ناس را قرائت کند.
● هفتاد مرتبه سوره شریفه فلق را قرائت کند. 

این ختم مجرب است و به اذن خداوند تبارک و تعالی نتایج سریع دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهت باز شدن بخت دختران دم بخت

اگر دختر خانمی هنوز شوهر نکرده باشه و یا خواستگاری هنوز برایشان نیامده و یا آمده و هنوز کار به پایان نرسیده و به خانه بخت نرفته است, باید به مدت یکماه بعد از هر نماز واجب بلافاصله بدون اینکه با کسی حرف بزند یک صلوات بفرستد و هفت مرتبه این آیه مبارکه را تلاوت کند: رَبِّ لا تَـذَرنی فَـرداً وَ اَنتَ خَیرُا لوارثـیـن (سوره انبیا آیه هشتاد نُه) 

در زمان خاصی که نماز نمی خوانند از خواندن آیه مبارکه خودداری فرمائید

واین آیه را هروز هفت بار بخواند . وزیناها للناظرین.
اره خالم نوشته بودبه زیرپوشم باچوب کبریت میپوشیدم دسشویی هم میرفتم

اونموقع چند وقته نتیجه گرفتیم ؟ لباسو دیگه نشوریم؟ 

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
اونو هم نوشتم گذاشتم تو لباسام ولی بازم فایده نداشت گلم

بایدبخونی نوشتن که فایده نداره من ختم بسم الله هم شروع کرده بودم روزاول یه دونه روزدوم دوتاتاروز۴۰چهل تا البته میگن ختم صلوات کشمیری حاجات محالومیده برواینترنت ببین ۶۰روزصلواته در۲ماه قمری۴۰روز۱۷۰۰تاو۲۰روزبقیه ۱۶۰۰تابایدبخونی بشه صدهزارتافکرکنم فردااینااول ماه قمری باشه نگاه کن بایدصلوات بفرستی

جهت باز شدن بخت دختران دم بخت اگر دختر خانمی هنوز شوهر نکرده باشه و یا خواستگاری هنوز برایشا ...

گلم اینا نتیجه گرفتن یعنی ؟

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
https://www.ninisite.com/user/discussion/71f4561d-460b-494d-ab77-3129e0798265/گل-یاس۹۹

تاپیکم در مورد واسطه های ازدواج را بخوانید

گروهش کشوری هست

برید وارد کانال رویش در سروش بشید اسم راوی شهر خودتون را پیدا کنید مشخصات تون را بهش بدید تا یکی هم کفو خودتون براتون بفرستن

این طرح اول برای مشهد بوده که ازش استقبال شده الان برای بعضی از شهر های دیگه هم گذاشتن

غیر از اون سایت تبیان هم هست . نرم افزار آدم و حوا هم هست