2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد مادر شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 79 پست
بنظرم اگرساده بود یکم برای عروسش خرج میکرد .  مال منم تماموازشوهرم گرف .اصلاکادوخونه عکس اتلیه ...

همین دیگه از بی سیاستیشون.

الان مادرشوهر خواهرم مثلا عید ۵۰ تومن میده به خواهرم.

خواهرم با خوشحالی عوضش ۳۰۰ عیدی بهش میده.

من ۱۰۰ تومن به زور به مادرشوهرم میدم.تازه زبونم به شوهرم دراز که اون که ۱۰۰۰ تومنم بهم نداده.

مادرشوهر خواهرم خیلی زرنگه  و با سیاست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂دخترمن فقط برا مادرشوهرم میگه!حتی گفت مامانم بهت گفته فضول خانم!!من میخاستم در افق محو شم🙄

چند سالشه؟

دختر منم به مادرشوهر و پدرشوهرم میگه.

من اوایل میرفتم مشاوره برای فرزند پروری.

گفتم دوست دارم دخترم بزرگ شد بهم بگه کجا رفته و ....

گفت الان از جایی میاد بهش بگو چه خبر تا خودش بهت گزارش بده.

الان دقیقا خودش به مادرشوهرم گزارش میده.

از بس از اول هر بار رفتیم مثلا خونه مادرم، فرداش مادرشوهرم ازش پرسیده که چی بود و چه خبر

یکم بهش اعتراض کردم بهترشده مثلا ولی بقران عین هوو میمونه!حتی اگ من و.شوهرم پیش هم بشینیم میاد میشینه وسط و ب شوهرم تذکز داده بودن ک نباید ب زنت رو بدی و باهاش بگی و بخندی!زیاد خونه نمون فقط برو بیرون تا زنت تحت تسلط نگیرتت!!🙄حتی ب شوهرم گفته بود زنتو میبری دکتر باید منم ببری!شوهرم گفت باشه میبرمت🥴

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
😐😐😐ماله تو که ویرونه س 😂من بودم جای تو میزدم تو دهنش.... زنگ نزن بیکاری ماهم تو یه کوچه ایم 5 دی ...

بهش زنگ نزنم ناراحت میشه و همجا میکه عروس محلم نمیده،شوهرمم ناراحت میشه،از طرفی گفتم مادره بالاخره خوشحال میشه البته شاید!!

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
😂😂😂😂خب چیزی نگو پیشش میدونی میره آمار میده 

نمیشه ک مثلا جایی برم و کسی بیاد خب دخترمم میبرم،میبینه،اون باید شعور داشته باشه نپرسه!اینجوری دخترمو عادت داده ک همچی رو بره بگه!😂

چند سالشه؟ دختر منم به مادرشوهر و پدرشوهرم میگه. من اوایل میرفتم مشاوره برای فرزند پروری. گفتم دو ...

اره،دخترمنم فقط برا اون میگه!چهارسالشه!مادرشوهرم کلا از بچها خیلی میپرسه فضوله،چیزای دیگه رو هم از شوهرم میپرسه

خداروشکر خیلی خوبه 

تو زندگیمون اصلا دخالت نمیکنه 

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️