2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد مادر شوهرتون چیه؟

699 بازدید | 79 پست

ازش خوشتون میاد و آدم خوبیه

یا خیلی بدجنسه و همش باهاتون دعوا میکنه؟ 

چجوریه؟ 

من خودم که هنوز مادر شوهر دار نشدم اما مادر بزرگ پدریم که همون مادرشوهر مامانم هست آدم بدیه بعضی مواقع سر موضوعات الکی با مامانم و بقیه عروساش دعوا میکنه. 

آشغاله

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بین عروس و مادر شوهر دیدگاه بد ایجاد شده 

مثلا زن داداش من دیشب داشت غذا خراب به برادر زاده ام میداد   و اون طفلی هم نمی خورد 

وقتی بهش با ملایمت گفتیم خراب شده 

قبول نکرد

احتمالا اگه مادر خودش میگفت قبول میکرد

دلم برا بچه سوخت  که با همچین مادر لجبازی داره 😭

از مکافات عمل غافل مشو.‌‌....

زن قابل تحملیه،، مهربونه به شرطی که دیر به دیر بری خونش 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

مادر شوهره من خییییییلی وحشتناک بود یعنی اگر از اذیت هاش بگم خون گریه میکنید 

ولی الان یک ماهه که باهام خوب شده ، خیلی هم خوب شده و فقط خدا عالمه که چی توی سرش میگذرش. همش میگم کاش واقعا نیت خیرخواهانه ای داشته باشه.