2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد مادر شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 79 پست

مادرشوهرم تو گروه خانوادگی سالگرد عقد، عروسی، تولد ... هزارتا مناسبت دیگه رو به دخترشو دامادشو برادرشوهر و جاری ... تبریک میگه ..کلا همه شون به هم تبریک میگن به جز سالگرد عروسی و تولدای من و شوهرم😅دیگه از بقیه فتنه گری ها و دوبهم زنیاش نگم براتون😐

مادرشوهرا حتی اونایی ه ما فک میکنیم خل و سادن اب زیر کاه هستن 

همشون به پسراشون یاد میدن چجوری حرص عروس در بیارن یا بنظر خودشون کاری کنن که عروس دم در نیاره

ولی کور خوندن همون مادرشوهرا, مادرزنم هستن... 😎😎😎😐😐

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد.......بزن بر طبل بی عاری که آن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرا حتی اونایی ه ما فک م یکنیم خل و سادن اب زیر کاه هستن  همشون به پسراشون یاد میدن چج ...

درود بر شرفت

انشالله خداوند همهٔ مادرشوهرها رو از روی کره‌ ی زمین ساقط کنه 

آمین یا رب العالمین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

درود بر شرفت انشالله خداوند همهٔ مادرشوهرها رو از روی کره‌ ی زمین ساقط کنه  آمین یا رب العالم ...

نه حاجی نمیشه که همشون الان من یه برادر دارم مامان من هم میشه مادرشوهر هم میشه مادر زن

بیا یجور دیگه دعا کنیم

خدایا مادرشوهرای *ما* رو از روی زمین محو کننن

بلند بگو آمیننن

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد.......بزن بر طبل بی عاری که آن          

لابد خواب نما شده😂 شایدم پول لازم😁

اینقدر ثروتمنده 

توی شهر ما کسی نیست که نشناستش ، از بس مال داره که اون سرش ناپیداست. 

ولی تا دلت بخواد خسیسه 

یعنی حسابش میلیاردی پول داره ولی دلشون نمیاد نون بخرن