2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد مادر شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 79 پست
مادرشوهر من خیلی ساده است  از سر سادگی یه کارا میکنه که آدم ناراحت میشه. با مادرشوهر خواهرم م ...

بنظرم اگرساده بود یکم برای عروسش خرج میکرد . 

مال منم تماموازشوهرم گرف .اصلاکادوخونه عکس اتلیه ارایشگا مه شوهرم دادشکرخداخدارسوند .خودش فقط ازطرف اداره شوهرش یه تالارگرفتوعین مهمونادیگه یا کادوتوخالی داد

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما که هر کیو می‌بینیم از دست مادر شوهرش کُفریه 

ولی من برعکس ، اینهمه مادرشوهر تو فامیلم هست ، واقعا همشون خوبن ، مادرشوهر مادرم هم خوب بود 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
ماله منم همینطور واسه دخترش هرمناسبتی بشه واسش میخره روز دختر واسه اون کادو خرید به من هیچی نداد😐دو ...

مادرشوهر من خیلی سادس.

ببین در حد یه بچه، دقیقا دختر چهارسالم که میبریم پارک به اونم میگیم ، میاد ، اندازه دخترم شاد میشه.

و اگر بریم و نبریمشون، ناراحت میشه.

ما رفتیم ابعلی، دخترم برف بازی کنه. به خدا من اصلا از ماشین نرفتم پایین، رفتم دیدم ممکنه لیز بخورم برگشتم، ۳ ساعت نشستم تو ماشین.

فردا دخترم بهش گفته که رفتیم. ناراحت که نبردیمش.

بعد من گفتم به دخترم اینجا مناسب عزیز نیست.

دختر فضولم بهش گفته.

گفته منم مثل مامانت میشستم تو ماشین.

خیلی ساده و بچه گانه فکر میکنه.

مثلا اصلا خودشو درگیر بی پولی و گرونی و خرج و دخل خونه نمیکنه.ابدا

مادرشوهر من همش توقع داره عروسا بشن کلفتش و پسرا همجا ببرنش و.هرچی درمیارن خرج اون کنن!!مثلا  خوش سفر نیست ولی میگه اگ مسافرت رفتید چون زناتون میبرید، منم باید ببرید،کل سفرم نق میزنه و تو همچی دخالت میکنه!میخاد از همچی سردربیاره میگه پسرام نباید چیزی ازمن مخفی کنن،دخترمو میبره یه جا خلوت و.ازش میپرسه مثلا کی اومد خونتون؟مامانت چی خرید؟کجاها رفتید؟مامان و بابات باهم دعوا کردن یا نه؟!مادرت چقدر پول و طلا داره؟ب بابات بگو برا مامان بزرگ فلان چیزو بخر و...ب شوهرم دائم زنگ میرنه و جویای پول  و کارشه و اینکه زنت چندبار رفت خونه باباش؟بخدا عین حقیقتو گفتما!!ب خودم میگه خونه خودتی یا پدرت؟دوباره از دخترمم میپرسه ببینه راست گفتم یا نه!کلا یه چیزیه واسه خودش!مسبب 99درصد مشکلات منه بعد میگه همه مادرشوهرا مثل من خوب نیستن ک کاری ب زندگی عروس ندارن🙄🙄با این همه چندروز یبار بهش زنگ میرنم و خونش میرم،اما قدردان نیست کلی طعنه و...میزنه!

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
مادرشوهر من همش توقع داره عروسا بشن کلفتش و پسرا همجا ببرنش و.هرچی درمیارن خرج اون کنن!!مثلا  خ ...

وای دختر تو هم مثل دختر من.

دخترت چند سالشه؟

دختر من اوایل ازش پرسیدن، الان اتوماتیک خودش گزارش میده.

ببخشید بعضی وقتا با خودم میخندم میگم اگه حواسم نباشه و باد بدم.میره خانم گزارش میده

وای دختر تو هم مثل دختر من. دخترت چند سالشه؟ دختر من اوایل ازش پرسیدن، الان اتوماتیک خودش گزارش می ...

😂😂دخترمن فقط برا مادرشوهرم میگه!حتی گفت مامانم بهت گفته فضول خانم!!من میخاستم در افق محو شم🙄

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
مادرشوهر من همش توقع داره عروسا بشن کلفتش و پسرا همجا ببرنش و.هرچی درمیارن خرج اون کنن!!مثلا  خ ...

😐😐😐ماله تو که ویرونه س 😂من بودم جای تو میزدم تو دهنش.... زنگ نزن بیکاری ماهم تو یه کوچه ایم 5 دیقه هم نمیشه ولی هروقت شوهرم بگه میرم زنگم بهش نمیزنم مگه خیلی مجبور شم اونم زنگ نمی‌زنه ولی همو می‌بینیم دبگه حرف و اینا می‌زنیم کاری بهش ندارم دبگه بعد اون قضیه از چشمم خیلی افتاد این حرف زدن وحرکاتش احساس میکنم مجبوره مثل خودم خخخ

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
😂😂دخترمن فقط برا مادرشوهرم میگه!حتی گفت مامانم بهت گفته فضول خانم!!من میخاستم در افق محو شم🙄

😂😂😂😂خب چیزی نگو پیشش میدونی میره آمار میده 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌