2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد مادر شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من دوقطبیه، تا دلت بخواد خوبی می‌کنه، ولی انگولکم می‌کنه 🤣🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

مادرشوهر من خیلی ساده است 

از سر سادگی یه کارا میکنه که آدم ناراحت میشه.

با مادرشوهر خواهرم مقایسه میکنم.

اون خیلی با سیاست و داناست.

برعکس مادرشوهر من ساده.

مثلا خواهرم نامزد بود ، از پول خود شوهر خواهرم کلی هدیه میخرید و کلی خودشو جلو خواهرم و خانواده عزیز میکرد.

ولی مادرشوهر من یه چوب کبریت نداد بهم دروغ چرا یه تیشرت داد بهم.

میتونست از شوهرم پول بگیره و کادو بخره

الان چیزی هم بگیم یکی بهش بر میخوره دیشب تو یه تاپیکی همین بحث بوذ یکی داشت منو می‌خورد میگفت حقته. آخه وقتی آدم مزخرفیه ازش تعریف کنم همه چیزای خوب رو واسه دخترش میخواد. تو رو آدم خوبیه ولی شنیدم پشت سر حرف میزنه غیبت میکنه نمیدونم اون دنیا میخواد چیکار کنه من در که نمیبخشمش

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

زن فوق العاده حسود که همش فکر میکنه من میخوام پسرشو بگیرم همیشه با دخترش تو گوش شوارم میخونن زن و بچه نباید جای خانواده خودتو بگیرن اجازه نمیده شوهرم یه قرون پس انداز کنه هرچی من دارم یا براخونمون میخریم باید هم براخودش بخریم هم برای پسر مفتخور تن لشش

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

بنظرم موقع دعواکردن باعروس گذشته .الان اکثراجوردیگه ان.دنبال خوب و دلسوزتوباشه نگردنیست😐😂.

مثلادخالت میکنن فضولن.حسودن.دلش میخواد انقدبچپونه دهن شوهرم که بترکه ولی من نخورمم😐حسووود .خودشوکه۵۵سالشه بامن یکی میکنه چرارایش میکنه من نکنم چراتیپ میزنه من نزنم.چرا صورتش بیچروکه من نباشم چرادندوناش مرتبه من نباشم رفته ۶تادندون سالم جولوشوکنده ایمپلنت کرده تاصاف باشن برای دخترشم 😂دندوناشو کامپوزیت کرده ‌.خواهرشوهرم گفت رفتم که عین دندونای توبشه😐

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!