2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد مادر شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 79 پست

مثلا با وجود اینکه خونه رو جمع کرده بودم اومد گفت خونمو چرا کثیف کردین آشغال برداشته

برگشتم گفتم مامان کجاش کثیف بود من همه جا رو تمیز کردم لال شد😑

یا جاریم حامله بود میگفت اونموقع من خونه رو تنها جمع میکردم و هیچ کس نبود شوهرم سرباز بود الان عروسم هر چی میخواد پسرم براش میگیره قدر نمیدونن که 😑

یا من و شوهرم دعوامون شده بود میگفت یا من یا زنت😑

خیلی عنه😑

توبه😐

زن فوق العاده حسود که همش فکر میکنه من میخوام پسرشو بگیرم همیشه با دخترش تو گوش شوارم میخونن زن و بچ ...

اینجا بیشتر مقصر همسرته مرد بالغ و عاقل مگه میشه تو گوشش خوند!! 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه مهم تر واقعا بچه هاشو خوب تربیت کرده پسراش همه کمک حال خانومن تو کار خونه از اول یادشون داده& ...

اره شوهره منم خیلی کمک حالمه ممنونم مادر شوهرمم شدم 😄😄

❤خدایا عاشقتم بلاخره نی نی م اومد ❤❤
مادرشوهر من خیلی ساده است  از سر سادگی یه کارا میکنه که آدم ناراحت میشه. با مادرشوهر خواهرم م ...

ماله منم همینطور واسه دخترش هرمناسبتی بشه واسش میخره روز دختر واسه اون کادو خرید به من هیچی نداد😐دو سال عروسشم دریغ از یه جوراب. اینش به کنار پشت سر هم حرف میزنه تا حالا دو باز منو شوهرم رو دعوا داده شدید جلوش حتی منو زد شوهرم سر ننش ایکبیری... 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
اینجا بیشتر مقصر همسرته مرد بالغ و عاقل مگه میشه تو گوشش خوند!! 

بله میدونم مقصر شوهرمه فوق العاده دل رحمه و دنبال کار ثواب حرف مادرو خواهرشم براش حجته یعنی روی حرفشون حرف نمی زنه

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

دوستان واقعا بعضیا مشکل روانی شدید دارن

مادرشوهر من خیلی دلش میخواد خوب باشه، ولی دو تا خصیصه داره که نمیذاره: خود برتر بینی و حسادت

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اوایل تا شش ماه پیش فکر میکردم‌خوبه الان بعد هفت سال داره ذات واقعیش نشون میده یک مارمیزکیه 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏