2777
2789
عنوان

بیاین بگین بعد بچه دار شدن رابطتون با همسرتون چه تغییری کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 101 پست
چه عالی.رمز موفقیت رو بگید.چون بچه دار شدن یه چالشه.

رمزش فقط بچه آروم و خوبه،بچه شیطون باشه دم به دقیقه به هم می‌رسند که یه کم تو بچه رو نگه دار

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه کاری که بهت پیشنهاد میکنم انجام بدی اصلاح تغذیه و اصلاح مراج.باور کن اینایی که میگی از همین ...

تاپیک مامانل بزنم میاره؟

مرسی عزیزم‌حتما پیگیری میکنم🌷

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
شاید باورت نشه سر بچه اولم خانواده همسرم باعث شدن اونجوری بینمون خراب بشه. مادرشوهرم راه به راه می ...

عزیزم منم مثل خودت یه دنیا گله و غصه تو دلمه. یه چیزی بگم گوش کن. فقط سعی کن شوهرتو جذب خودت کنی و از خانوادش دور شی و ۴تایی باهم خوش بگذرونید تا بقیه از خوشی شما سکته کنن دق کنن

میدونم سخته و اذیت های شوهرت از ذهنت نمیره ولی بدون که اکثر اون اذیتا بخاطر حرفای مادرشوهرت بوده

چقدر قشنگ و شاعرانه بود تعبیر همسرتون. عشقتون پایدار

ممنون عزیز ولی جالبی اینجاس من خودم درک نکردم چرا میگه با اومدن بچه خیالم راحتره از زندگی 

هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه 
عزیزم منم مثل خودت یه دنیا گله و غصه تو دلمه. یه چیزی بگم گوش کن. فقط سعی کن شوهرتو جذب خودت کنی و ا ...

آره.خودم می خوام حسابی حواسم به زندگیم باشه.

همسرم قول همکاری داده.خدایی همه چیش عالیه.

فقط یه کم کم توجهه و محبت زبانیش کمه.

قبلا برام مهم نبود چون عملی ثابت کرده محبتشو.

ولی الان چون واقعاً خسته میشم نیاز دارم به توجهش.

خدا کمکمون کنه

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

شماهای که بد بچه مشکل برخوردین  شاید زود بچه اوردین یعنی دونفرتونو کامل نکرده بودین هنوز بهم عادت نکرده پای نفر سوم باز کردین به زندگی ؟

من سرچ میکنم تجربه درمان افسردگی  بعد تاپیک مامانل رو میاره  حتما پیگیری کن امیدوارم نتی ...

پیدا کردم

ممنون

شما انجام میدی؟چیکارا میکنی؟فقط تغذیه؟

رعایت کردن تغذیه خیلی سخته چون یسری چیزا از بچگی جز سفرمون بوده یا اینکه بخای ترک کنی خوردنشونو سخته واقعا

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
ممنون عزیز ولی جالبی اینجاس من خودم درک نکردم چرا میگه با اومدن بچه خیالم راحتره از زندگی 

اون جمله اش یعنی قدرتو می دونه که چقدر برای اومدن بچه زحمت کشیدی و از خود گذشتگی کردی

شماهای که بد بچه مشکل برخوردین  شاید زود بچه اوردین یعنی دونفرتونو کامل نکرده بودین هنوز بهم عا ...

من بچه هام شیر به شیرن.بارداری هم بد ‌‌

.دو بارداری پشت سر هم،دو زایمان پشت هم.دو بچه کوچولو.سخته.شهر غریبم هستم

اون جمله اش یعنی قدرتو می دونه که چقدر برای اومدن بچه زحمت کشیدی و از خود گذشتگی کردی

چرا خودم نتونستم هیچ وقت متوجه حرفش بشم به هرحال ممنون که روشنم کردی موفق باشی

پیدا کردم ممنون شما انجام میدی؟چیکارا میکنی؟فقط تغذیه؟ رعایت کردن تغذیه خیلی سخته چون یسری چیزا ا ...

ازه عزیزم من رژیم تغییر. مزاج گرفتم غذاهای سرد رو حذف کردم یا حتما با گرمی خوردم.من خودم اهل خوردن فست فود بودم الان چند وقته لب به  سوسیس کالباس بیرون نزدم.یکی دو روز انجام بدی عادت می‌کنی به نظر من ارزشش رو داره.اب ولرم و عسل هم هر روز بخور و اسفند دود کن.ورزش حتی شده روزی پنج یا ده دقیقه تو خونه پیاده روی داشته باش عالی میشی.شما بعد زایمان حالاتی که میگید طبیعیه و قابل درمان

من بچه هام شیر به شیرن.بارداری هم بد ‌‌ .دو بارداری پشت سر هم،دو زایمان پشت هم.دو بچه کوچولو.سخته.ش ...

منم تو شهر غریب هستم ۱۶ سالکی ازدواج کردم پنج سال بچه نیاوردم یک پسر ۵ ساله دارم الان دومی باردارم 

همسرم اخلاقش خوبه ولی میگم ک من چون خیلی عصبی و بی طاقت هستم دیگ بنده خدا خسته شده  امروز رفتم ...

وای چقدر من شبیه توام دقیقا منم همینقدر عصبی شدم

خودمم خسته شدم از بس داد میزنم😞

تو شیردهی هم میشه قرص خورد؟؟

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻