چه عالی.رمز موفقیت رو بگید.چون بچه دار شدن یه چالشه.
رمزش فقط بچه آروم و خوبه،بچه شیطون باشه دم به دقیقه به هم میرسند که یه کم تو بچه رو نگه دار
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شاید باورت نشه سر بچه اولم خانواده همسرم باعث شدن اونجوری بینمون خراب بشه. مادرشوهرم راه به راه می ...
عزیزم منم مثل خودت یه دنیا گله و غصه تو دلمه. یه چیزی بگم گوش کن. فقط سعی کن شوهرتو جذب خودت کنی و از خانوادش دور شی و ۴تایی باهم خوش بگذرونید تا بقیه از خوشی شما سکته کنن دق کنن
میدونم سخته و اذیت های شوهرت از ذهنت نمیره ولی بدون که اکثر اون اذیتا بخاطر حرفای مادرشوهرت بوده
پیدا کردم ممنون شما انجام میدی؟چیکارا میکنی؟فقط تغذیه؟ رعایت کردن تغذیه خیلی سخته چون یسری چیزا ا ...
ازه عزیزم من رژیم تغییر. مزاج گرفتم غذاهای سرد رو حذف کردم یا حتما با گرمی خوردم.من خودم اهل خوردن فست فود بودم الان چند وقته لب به سوسیس کالباس بیرون نزدم.یکی دو روز انجام بدی عادت میکنی به نظر من ارزشش رو داره.اب ولرم و عسل هم هر روز بخور و اسفند دود کن.ورزش حتی شده روزی پنج یا ده دقیقه تو خونه پیاده روی داشته باش عالی میشی.شما بعد زایمان حالاتی که میگید طبیعیه و قابل درمان