2777
2789
عنوان

بیاین بگین بعد بچه دار شدن رابطتون با همسرتون چه تغییری کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 101 پست
من خداروشکر یکی اوردم واس دومی حتما پرستار میگیرم پولشو شوهرم بده جونش دربیاد. کاش واس اولی هم میگرف ...

حالا منو تصور کن تو شهر غریب یه پنج ماهه یه دو ساله

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
اتفاقاً این ویژگی رو داریم که هرچی بشه همون لحظه حل می کنیم. مشکل من اینه که از نظر عاطفی تو خلأ کا ...

خب این موضوع کاملا مربوط به تربیتشونه که چجوری بزرگ شدن

تا حدی میتونی اخلاقیاتشونو عوض کنی به نظرم

پاستیل سابقم که برگشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا منو تصور کن تو شهر غریب یه پنج ماهه یه دو ساله

خیلی خیلی حق داری. خدا نگذره ازونا که اذیتت کردن. ولی بدون که فردای قیامت خدا برات خیلی قشنگترشو جبران میکنه. و البته این دنیا هم حتما عوضش رو میبینی

صبر کن درست میشه، اتفاقا خواهر منم اینجوری شد، اونم تنها بود ولی الان بچه هاش بزرگ شدن، میگه خیلی خوبه دیگه راحت شدم. الان فقط میره با بچه هاش تفریح و اردوهای یه روزه و گردش با دوستاش

خیلی خیلی حق داری. خدا نگذره ازونا که اذیتت کردن. ولی بدون که فردای قیامت خدا برات خیلی قشنگترشو جبر ...

شاید باورت نشه سر بچه اولم خانواده همسرم باعث شدن اونجوری بینمون خراب بشه.

مادرشوهرم راه به راه می گفت تو هیچ بچه داری بلد نیستی.من همش بیست سالم بود بچه اولم بود.چرا باید بلد باشم؟

اون وقت دختر خودش چهل سالشه یه بچه سه ساله داره.حتی پوشک بچشو مامانش عوض می کنه.

بخوام تعریف کنم چطور بود و چطور شد یه کتابه.

فقط منتظر انتقام خدام.

چون من یه دختر جوون و غریب بودم.خیلی گناه داشتم.

به خدا هم سنام آدمو می خورن.

ما رابطمون عالی بود با اومدن بچه افتضاحه افتضاح شدیم و داریم بدترمیشیم

هرچی میخاییم خوب شیم و درست کنیم بازم نمیشع و بیشتر میریم توباتلاق

بهشم میگم طلاق میگه نه

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
چرا عزیزم.توضیح بده

من خیلی عصبی و کم طاقت شدم

ازاینکع دونفره هامون کم شد

ازاینکه ازارامش و استراحتم باید بزنم ازرسیدگی به بچه واقعا بیزارم من اصلا بچه داری خوشم نمیاد و متاسفانه ناخاسته باردار شدم واقعا سختمه بچمم ک بدغذا هست دیگ بیشتر عذاب میکشیم

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
من خیلی عصبی و کم طاقت شدم ازاینکع دونفره هامون کم شد ازاینکه ازارامش و استراحتم باید بزنم ازرسیدگ ...

هم سن و سالیم.

بی خیال دختر.معلومه که بچه مسئولیت داره.بعدم کلی از سختی راهو گذروندی دیگه.

من چون بچه هام شیر به شیر شدن اذیت شدم.

یکی پنج ماهه یکی دو ساله.

تازه بازم با تمام انرژی مراقبشونم.

یا علی بگو خودت خودتو خوب کن.حیف زندگی قشنگت.

من چون همسرم کم توجه شده ناراحتم.

مشکل تو با همسرت چیه؟

هم سن و سالیم. بی خیال دختر.معلومه که بچه مسئولیت داره.بعدم کلی از سختی راهو گذروندی دیگه. من چون ...

همسرم اخلاقش خوبه ولی میگم ک من چون خیلی عصبی و بی طاقت هستم دیگ بنده خدا خسته شده 

امروز رفتم دکتر برام قرص نوشته امیدم به این قرصه ک ارومم کنه

خیلی میخام نهایت دو روز حالم خوبه روز سوم دوباره برمیگردم به حالت قبل وای همش دارم با بچه با شوهر دعوا میکنم

اعصاب برام نمونده

خیلی خسته ام خیلی زیاد

همسرم اخلاقش خوبه ولی میگم ک من چون خیلی عصبی و بی طاقت هستم دیگ بنده خدا خسته شده  امروز رفتم ...

حتماً برو روانپزشک و روانشناس.

وقتی همسرت خوبه چرا باید زندگیتو نابود کنی؟

فکر کردی زندگی بعدی مسئولیت نداره؟

تو رو خدا به خودت بیا

حتماً برو روانپزشک و روانشناس. وقتی همسرت خوبه چرا باید زندگیتو نابود کنی؟ فکر کردی زندگی بعدی مسئ ...

یسری رفتم روانشناس گفت باید حتما دارو بخوری

میگف بااین افسردگی شدیدی ک داری خوبه تاحالا بلایی سرخودت نیاوردی😟

ولی ادامه ندادم

خودم میدونم که مشکل چیه و میخامم حلش کنم ولی نمیشه چیکارکنم خب؟؟ همش تصمیم میگیرم اروم باشم مهربون باشم با پسرم دعوا نکنم ولی نمیتونم بعد یکی دو روز ول میکنم

همش میام رو کاغذ مینویسم به خودم قول میدم ک اهدافمو دنبال کنم باز میبینم جا زدم

واقعا نمیدونم چیکارکنم

یسری رفتم روانشناس گفت باید حتما دارو بخوری میگف بااین افسردگی شدیدی ک داری خوبه تاحالا بلایی سرخود ...

خب دارو بخور.مگه جرمه؟

چقد برام عجیب و جالبی که انقد صبورانه و دوستانه به حرفام گوش میدی

اشکام سرازیر شد از محبت مجازیت😥

چقد برام عجیب و جالبی که انقد صبورانه و دوستانه به حرفام گوش میدی اشکام سرازیر شد از محبت مجازیت😥

چرا گوش ندم؟خدا کنه بتونم کمکی بکنم.

می دونم زندگی مشترک چقدر ارزشمنده.و می دونم حال روحی بد چقدر درد آوره.

خوشحال میشم که بتونم راه جلوی پات بذارم

خب دارو بخور.مگه جرمه؟

اخه انقد تو نت زدن ک عوارض بدی داره و فلان ترسیدم اونموقع

ولی امروز خودم پیگیری کردم رفتم دکتر برام ارامبخش نوشت امشب اولیشو خوردم حالا تا اثر کنه فک کنم یه هفته ای زمان میبره

ببین مثلا الان من بیدارم چونکه ساعت ۳ پسرم با گریه بیدارشد

بهش کمی اب دادم و بغلس کردم اروم شد خوابید

حالا من بیخواب شدم دوساعته اینور اونور میکنم خوابم نبرد دیگ گوشی دست گرفتم از بی حوصلگی

این چیزا برام زور داره چرا باعث بهم خوردن ارامش و استراحتم میشه صبحم ک پسرم شارژ میخادبیدارشه من از بدخوابی سردرد دارم و این زنجیره ادامه داره...