2777
2789

من با این آقا دعوام‌شد اومدم‌خونه بابام .بعد آقای دیشب پیام داد که بیام دنبالت گفتم‌نه وباز دعواشد وگفت برو درخواست بده مردنیستم اگه نیام امضاکنم.منم بهش شرط گزاشتم یکی ازشرطام‌این بود یه گل بخره بیاددنبالم .اینم گفت باید آدم شی مگه خواستگاریهگل بخرم بیام دنبالت .منم این گفت کفری شدم‌.من تصمیم طلاقه ولی سه شنبه عقده دخترخالم هستش خاستم‌یه فرصت بهش بدم‌.بهم گفت دوست ندارم‌.منم کفری شدم به مامانم‌گفت بهش زنگ‌بزنه مامانمم گفت اگه دخترمنو دوست نداری من تا آمریکا میبرمش تا طلاقش بگیرم‌دختر من گشنه یه بشقاب غذای تونیست و قطع کرد.منن بهش پیام دادم ....اسکرینشو میزارم مسدود کردم به خانوادمم گفتم ببینم کی میخاد منو بزرگ بفرسته خونه اون .خودمو میکشم .خیلی دلم گرفته یعنی بیشتر عصبی ام .شما‌بگین تقصیر کیه

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بهش گفتی یه گل بگیر بیا دنبالم

ولی اون همین کارو هم واست انجام نداده...☹️💔

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     

بگو هر کی میخواد طلاق بده بره دنبال درخواستش.

بچه زرنگه شوهرت ها..

اگه قصدت جدی نیست عزیزم مامانت حرفی نزنه بهتره.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

سرچی؟قبلا مشکل داشتین؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

حالا چرا امریکا😂😚

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

دعواتون قبلش سر چی بود خب؟

ارزش داشت قهر کنی یا خیر؟

و اینکه خیلی بچگانه گفتی گل بخر بیا منو ببر 😒

مردای ایرانو چی فرض کردید واقعاً؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

مگه بچه بازیه زندگی ! برای چی مامانت دخالت میکنه ! زندگی تو ک برای مامان ها مهم نیس چ میشه خودت باید عاقل باشب عزیزم اصلا زندگی با گل ؟ واقعا ک ی کم بزرگ شو‌ منم قهر کردم ولی وقتی اشتی کردم به همسرم گفتم گل برام بخر اونم خریده ! ی کم درست فکر کن قراره ی عمر زندگی کنید هیچ مردی با دعوای زنش گل نخریده همه اونا الکیه تو این برنامه ها !

چرا سر چی دعوا شروع شده 

حالا عزیز من اگه با گل نمی‌آمد  چی میشد 

اصل مطلب اشتی کردن بوده 

و اینکه بهت زنگ زده و گفته بیام دنبالت این بیشتر از شاخه گل ارزش داشته و براش مهم بودی 

و در ضمن مادرتون نباید وارد دعواتون میکردی شما دوروز دیگه اشتی میکنین و رو سیاهیش و دلخوری واسه مادر و شوهرتون میمونه

تو دعوای زن شوهری خانواده هارو جلو نندازید که بعد پشیمونی سودی نداره

اخه چرا پای مادرتو کشیدی وسط؟واقعا انقدر دعواتون بی ارزش بود ک با ی دسته گل فراموش میشد؟بنظرم خیلی ب ...

دقیقا حرفای منو زدین ! زندگی با ی گل ۱۰ تومنی خراب میکنن یعنی اینا همه کمبود محبت !