2777
2789
عنوان

باشه دعوام‌شده بود بیایین بگم‌چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 34 پست
وای که چقدر اینجا گفتن‌حرف اشتباهه .اصلا متوجه نشدین چی میگم .میشه بگین چجوری تاپیک قفل میکنن ؟

من تا اینجا فهمیدم که شوهرت میخواسته بیاد اشتی و تو گفتی باید گل بخری تا اشتی کنم 

خودت عنوان تو بخون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منن همیشه اینکار رو میکنم برا خودم گل میخرم خودم به شام با ناهار دعوت میکنم همیشه که نباید شوهر برا ...

منم یاد گرفتم شاد بودنم وابسته ب هیچکس نیست ....یادمه ی روز بهش گفتم برام گل بخر گفت هروز هروز ونخرید اون روز ازش بدم اومد باش قهر کردم چقدر بچه بودم 

عزیرم قشنگ نگفتی مشکلت که قراره خدایی نکرده به طلاق منجر شه چیه

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

الان به مادرت چه ارتباطی داشته که به همسرت توهین کرده

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.