2777
2789
عنوان

پدرشوهرم اومد خون به پا کرد

5382 بازدید | 158 پست

مادرشوعرم دیروز تو روستا خورده زمین به شوهرم زنگ زدن رفت اوردش بیمارستان دکتر اینا بعدش اورد خونه ما ،از دیشب هی کرم میزنم ماساژ میدم نمیتونه تکون بخوره مینشینمش بلندش میکنم دخترمم مریضه ازیه طرف ،یه ساعت پیش پدرشوهرم اومد روستایی هست اینموقع ها یه ساعت میاد و میرع زنشو اینجوری دید مارو زد زیر فش هزارتا حرف بارمون کرد باپاهای خاکی اومد داخل خونم به شوهذم میگه تو میخایی ماذرتو بکشی دکتر خوب نبردی ،دکتر دیروزی گفته هیچی نشده کمرش .فکرت پیش زنو بچته بدبخت برب خیابون هزارتا زن هست این مادره که پیدا نمیشع بدبخت،چایس رو ریخت روفرش داد وهوار پاشو ببرش دکتر خوب شوهرم یکم بحث کرد آخرش پاشد بردش الان پدرشوهرم بهم میگه همتون قربون زن من بشین اگه این نباشه شما هیچین به من میگه اگه بفهمم با زنم بد رفتاری کردی می‌کنی تیکه تیکت میکنم ،منو مادرشوهذم اختلافای زیادی داشتیم ،دوستان دلم جور گرفته از دیشب دارم عین اسب کار میکنم حموم بردمش لباس شستم دخترم مریضه تا صبخ نخوابیدم اینم جواب من دارم دق میکنم

🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهاتیه دیگه چه انتظاری داری ازش

پست روپاک‌کن‌الان‌بازدعوامیشه

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

😔😔😔

به نظرم خودتو نکش براشون

رفتار پدرشوهرتون اشتباه بوده خیلی

اخترام رو حفظ کن ولی درگیر نشو...جواب نده...چون اعصاب خودت بیشتر خورد میشه

اینکه ناراحتی هم کاملاااااا حق  داری