2777
2789
عنوان

دومین بچم باردارم خیلی برا بچه اولم عذاب وجدان میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 104 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینهمه اختلاف سنی خوب بود برات یا بد

مجبوری بود پسرم از ازداج اولمه دخترم از ازدواج دوم.ولی خوب اصا همو درک نمیکنن دنیای متفاوت دارن ولی پسرم خیلی باهاش میسازه ولی دخترم اصلا

منم دقیقا واسه همین مسائل دوست ندارم بچه دوم بیارم، همش فک میکنم نباید کسی دیگه رو بجز پسرم انقد دوست داشته باشم،  میترسم پسرم ازم دور بشه و دیگه واسش نتونم وقت بزارم ، منم دقیقا فک میکنم خیانت میکنم به پسرم اگه بخوام بچه دیگه بیارم 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
منم دقیقا واسه همین مسائل دوست ندارم بچه دوم بیارم، همش فک میکنم نباید کسی دیگه رو بجز پسرم انقد دوس ...

منم همین حسو دارم ولی خودش خیلی تنها بود و همش گریه میکرد که بریم خونه کسایی که بچه داشتن...یا یکی بچه داشت میومد خونمون میخاستن برن گریه و زاری راه مینداخت بعد چون من خودمم تنها بودم میدونم چقد سخته گزاشتم ولی الان باز خیلی عذاب وجدان میگیرم

جاوید عشق مامان
منم دقیقا واسه همین مسائل دوست ندارم بچه دوم بیارم، همش فک میکنم نباید کسی دیگه رو بجز پسرم انقد دوس ...

پسر من با اینکه ۱۲ سالش بود دخترم دنیا اومد با اینکه بزرگ بود ولی چند بار به زبون اوردکه تو منو دیگه نمیخوای همه فکرت پیشه اینه😔😔😔

حست اشتباس بچه دومم به محبت نیاز داره. 

باید به هردو یکسان محبت کنید مثال اگه ب پسرت گفتی عزیزم همون لحظه به دخترتم بگی عزیزم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.