2777
2789

بیاین تعریف کنین لطفا

چیکار کرده که چشم خورده و چه اتفاقی براش افتاده

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

اره شوهرش خلافکار بود

زنه ام کلی طلا داشت ولی به خوبیش تو عمرم زنی ندیده بودم اینقدر گفتن گفتن تا آخرش سرطان گرفت همین ۹ ماه پیش بود  فوت کرد خدا رحمتش کنه

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر چی گفتن؟؟؟

چشمش زدن‌گفتن پکلدارن خوشگله طلا داره

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

یکی از اشناهامون از صفر شروع کرد به مرور خونه و ماشین خرید بعد ویلا خریدتا اینجاش عالی بود ولی خیلی ...

پس درسته که میگن نباید چیزی رو تو چشم کرد

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
من و شوهرم دو روز به عروسیمون تصادف کردیم تا لب مرگ رفتیم😐 همه میگفتن چشم خوردید:/

اگه ایرادی نداره میشه بپرسم مثلا آیا تو اینستا عکسای آنچنانی میذاشتی یا مثلا شوهرت مایه دار یا باسواد بوده؟ 

عروسی برادرم خیلی مهمون داشتیم و توی کوچه همه مهمونا باهم میرقصیدن کردی بعدش بابام فوت کرد همه گفتن ...

ایوای، خدابیامرزه... 

کلا تو عروسی خصوصا اگه مجلل باشه بنظرم چشم بد هم هست

پس درسته که میگن نباید چیزی رو تو چشم کرد

دقیقا

ببین مطمعنم دلیل چشم خوردنشون همین بود

چون اطرافیانشون همه خونه ماشین همه چی داشتن کسی به اینجور چیزا دقت نمیکرد

ولی چون از صفر شروع کرده بودن از نظر خودشون خیلی کار بزرگی‌انجام داده بودن و مدام پز میدادن

دقیقاببین مطمعنم دلیل چشم خوردنشون همین بودچون اطرافیانشون همه خونه ماشین همه چی داشتن کسی به اینجور ...

درسته