2777
2789
عنوان

یوتیوب

253 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

می خواهم بدونم آیا یوتیوب فیلمهای نامناسب داره؟

که برای کودکان نامناسب باشه چون دخترم فیلمهای میا وکورش میبینه می خواهم از این فضا مطمئن باشم

که چه مضامینی داره؟

ممنون میشم پاسخ دهید.

بله همینطوره

اما فک کنم قسمت قفل والدین داره

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مدلی هست بنظرم اگر +۱۸ نداشت فیلت ر نمیشد 

بنظرم خودت براشون دانلود کن و بذار ببینن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

دخترت چند سالشه؟ اگه زیر ۱۳ ساله به نظرم اصلا اصلا ویدیوهای میا و کوروش خوب نیست. من خودم ویدیوهاشون رو می‌بینم توی بعضی ویدیوهاشون یه سری چیزا نامناسب هست. البته اینم بگم که بعضی از ویدیوهاشون آموزنده هم هست

نامناسب که قطعا داره بنظرم خودت اول دانلود کن بعد بذار ببینه نه اینه خودش وارد برنامه بشه

ممنون عزیزم 

همون ۴سال پیش که دوستان گفتند فضاش نامناسب هست دیگه نذاشتم استفاده کنه.ونظارتم بیشتر شده.🙏🏽🌹